Mobiele infrarood verwarming voor thuiswerken

Mobiele infrarood verwarming voor thuiswerkers

mobiele infrarood verwarming

Met een mobiele infrarood verwarming heb je het thuis op je werkplek heerlijk warm, zonder dat het veel geld kost. Deze elektrische kachel verwarmt namelijk alleen de zone waar jij aan het werk bent. Je hoeft dus niet de hele kamer of ruimte te verwarmen.

Als je bijvoorbeeld in de woonkamer een thuiswerkplek hebt gecreëerd, dan hoef je dus niet de hele ruimte te verhitten. Alleen het gedeelte waar je aan het werk bent. Dit scheelt je aanzienlijk in de stookkosten.

De zone verwarming is één van de grote voordelen van een infrarood kachel. Hoe werkt een mobiele infrarood verwarming en wat zijn de mogelijkheden?

Infrarood paneel op standaard

Welltherm mobiele verwarming

Een infrarood paneel hang je doorgaans op aan de muur of het plafond. Met een mobiele infrarood verwarming zet je deze op een speciaal daarvoor gemaakte standaard op wieltjes of een stevige voet. De standaard met wieltjes heeft het voordeel dat je de kachel eenvoudig kan verrijden. Maar ook de stevige voet is mobiel te verplaatsen.

Het infrarood paneel zet je aan door de stekker in het stopcontact te steken. En is ideaal als bijverwarming voor je thuiswerkplek. Werk je niet op een vaste plek thuis? Dan verplaats je de mobiele kachel naar de ruimte waar je de warmte wenst.

Soorten infrarood verwarming mobiel

Bij Infrarood Verwarming heb je de keuze tussen drie merken voor de infrarood verwarming mobiel:
1. Welltherm: Duitse hoogstaand merk welke een standaard aanbiedt met wieltjes. Je kan de standaard aanpassen naar de grootte van het mobiele infrarood paneel. Zeer handig voor thuis, maar ook op kantoor.
2. Ecaros infrarood verwarming mobiel: voor deze Duitse infrarood panelen kan je kiezen voor een stevige voet waar je het warmtepaneel in plaatst.
3. Alkari warmtepaneel: voor het Duitse Alkari gebruik je dezelfde elegante voet die je voor het Ecaros paneel gebruikt. Met de handige handvatten aan de zijkant kan je het warmtepaneel eenvoudig verplaatsen.

De genoemde modellen kan je ook weer eenvoudig aan de wand monteren middels 4 schroeven. De verwarmingspanelen zijn slechts 2,2 cm dik. En je hebt al een warmtepaneel vanaf 60×60 cm variërend in wattages van 200 tot en met 2000 Watt.

Infrarood bureau verwarming: warme benen en voeten

bureau verwarmingAls je jouw thuiswerkplek wilt verwarmen, kan je naast een mobiele kachel ook kiezen voor een infrarood bureau verwarming. Een bureaupaneel breng je eenvoudig aan met de plakstrip aan de achterzijde. Na verwijdering van de plakstrip druk je de fiberplaat op de juiste plaats. Dit kan onder het bureaublad zijn of aan de zijkant van de ladekast die onder het werkblad staat.

Nooit meer koude benen en voeten met een bureau paneel. Een bureauverwarming is zeer zuinig en efficiënt in verbruik. Het slanke paneel is slechts 0,5 cm dik en heeft een afmeting van 60×30 cm. Slecht 150 Watt verbruikt dit elektrisch kacheltje, waarmee deze met gemak een 1500 watt elektrische kachel met convectie vervangt.

Mobiel kacheltje voor thuiswerkers

Een mobiel kacheltje kan je overal in huis plaatsen. Bij het bureau, in de woonkamer, keuken; overal waar de warmte gewenst is. Een mobiel kacheltje heeft een stevige voet, zodat je de kachel overal in huis kan plaatsen. Ook beschikbaar op wieltjes, zodat de mobiele verwarming eenvoudig te verplaatsen is.

Wil je meer informatie over mobiele infrarood verwarming? Je kan voor mobiele infrarood verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over mobiele infrarood verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over Energie besparen met stopcontact verwarming. Lees meer over hybride verwarming als zuinige elektrische kachel.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.