Waarom infrarood badkamer verwarming kopen

Waarom heb je een infrarood badkamer verwarming nodig?

Wil je een spa-achtige behandeling in je badkamer? Kies dan voor een infrarood badkamer verwarming. In ons blog bespreken we alle over de wandpanelen badkamer gamma. Van afmeting tot de voordelen van een bijverwarming badkamer elektrisch. Kom te weten of je een infrarood badkamer verwarming nodig hebt als bijverwarming op je huidige verwarmingssysteem. Infraroodverwarming badkamer geeft een perfecte warmte die je nodig hebt om je comfortabel te voelen in je huis of badkamerruimte.

Voordelen infrarood verwarming badkamer

Een infrarood verwarming badkamer werkt heel goed als het gaat om het verwarmen van de badkamerruimte. Het heeft verschillende voordelen die je zeker overtuigen waarom je dit type infrarood kachel in je eigen badkamer wilt installeren. De vogelende voordelen gelden niet alleen voor deze ruimte, maar ook voor andere kamers in de woning. Zoals de woonkamer, slaapkamer, hal, keuken en meer.

hoe werkt infrarood paneel ir paneel verwarming badkamer verwarming elektrisch infrarood badkamer verwarming

Ruimtebesparende panelen badkamer

Panelen badkamer van Infrarood Verwarming zijn verkrijgbaar in verschillende montage mogelijkheden. En zijn daarom gemakkelijk in je badkamer te integreren. De wand panelen badkamer geven de badkamerruimte een elegante uitstraling met daarnaast de gewenste warmte. Infrarood plafondverwarming is bijna onzichtbaar en is geschikt voor kleine badkamers zonder muurruimte.

Voorkomt schimmelgroei

Wandschimmels komen veel vaker voor in ruimtes die vochtig zijn, zoals badkamers. Infraroodstralers werken goed tegen schimmel. Dit komt doordat de infraroodstralen van de infrarood verwarming badkamer niet de lucht verwarmen, maar de vaste objecten waaronder muren. Doordat de muren opwarmen, onttrekt het vocht uit de muren en dit voorkomt schimmelgroei. Schimmels gedijen namelijk in vochtige donkere ruimtes. Met een IR kachel heb je hier geen omkijken meer naar. Het is dus ook een gezonde verwarming, want schimmels zijn slecht voor de gezondheid van de mens. Wil je ook een schonen, hygiënische, gezonde en heerlijke warmte ruimte? Kies dan voor onze warmtepanelen.

Eenvoudige installatie infrarood panelen

Infrarood panelen zijn gemakkelijk te installeren en kunnen worden verplaatst naar een andere plek zodra je verhuist. Door het plug-and-play systeem kunnen infrarood panelen in 15 minuten in de badkamerruimte worden gemonteerd. Voor de installatie is geen ingewikkeld gereedschap of een specialist nodig.

Wellness gevoel

De intense infraroodstralen verwarmen direct ons lichaam zonder eerst de lucht te verwarmen. De opname van de IR straling in het lichaam geeft je dezelfde warmte die je ervaart als je in direct zonlicht staat. Dit wellness gevoel creëer je met een infraroodstraler badkamer.

Energiebesparend IR paneel badkamer

In vergelijking met ander elektrische kachels verbruikt een infrarood kachel badkamer minder stroom. Ook regelt het door zijn automatische warmtesensatie de temperatuur, waardoor het meer energie bespaart. Ook leidt het principe van elektrische verwarmen van objecten tot minimaal warmteverlies.

Geen onderhoud

Er zijn geen kosten nodig om een infrarood badkamer verwarming te onderhouden, en daardoor bespaar je extra op de onderhoudskosten. Je hoeft geen leidingen aan te leggen, een jaarlijkse monteur te laten langskomen voor een beurt of onderdelen te vervangen. Een IR kachel is onderhoudsvrij!

beste infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel badkamer ir verwarmingspanelen handdoekdroger handdoek beugel handdoek droogrek schimmel voorkomen goedkoop verwarmen zonder gas infrarood badkamer verwarming

Infrarood verwarming badkamer gamma

Wij bieden een divers infrarood verwarming badkamer gamma aan, zoals:

  • Spiegels met verwarming en verlichting (optioneel)
  • Handdoekdroger
  • Infrarood plafondverwarming of wandverwarming: metaal of glasoppervlak.
    .

Welk type verwarming is geschikt voor jouw badkamer?

Naast het bieden van een passende verwarmingssensatie voegt een infrarood spiegel elegantie toe aan de ruimte. Het is onmogelijk om deze spiegel met verwarming te herkennen als deze in de badkamerruimte zijn geïnstalleerd. Daarom ook zeer geschikt voor kleine badkamers, want je monteert de spiegelverwarming eenvoudig boven de wastafel. Infrarood spiegels beslaan nooit, zodat je altijd geniet van een helder zicht, terwijl je de elektrische kachel aanzet.

De tweede optie is de infrarood handdoekdroger. Ook deze combineert elegantie met functionaliteit. Deze handdoekdrogers zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, meestal wit en zwart, maar je kan ook een afbeelding op het oppervlak laten printen. Met handdoekdrogers geniet je altijd van warme droge handdoeken en natuurlijk een heerlijke warme ruimte.

Als je een kleine ruimte hebt, en er geen elektrisch kachel in past, dan is een infrarood plafondverwarming de ideale keuze. Doordat de warmte van boven komt, warmt ook gelijk de vloer op. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig. De installatie is eenvoudig en zorgt voor een gelijkmatige warmte in de kamer. Ook verkrijgbaar met led-verlichting.

Infrarood badkamer verwarming – de beste oplossing om een kleine ruimte te verwarmen.

Infrarood spiegel met verlichting spiegel verwarming badkamer infrarood vloerverwarming

Meer weten over infrarood panelen badkamer?

Infrarood panelen badkamer bieden veel voordelen, zijn zeer zuinig in verbruik en zijn veilig te gebruiken in een vochtige omgeving dankzij de IP44 klasse.

Wil je meer informatie over infrarood badkamer verwarming? Je kan voor infrarood badkamer verwarming contact opnemen met onze IR deskundigen. Elke vraag over infrarood badkamer verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles vinden over hoe werkt een draadloze thermostaat. Lees meer over badkamer verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.