Hoe werkt een draadloze thermostaat 

Werking van draadloze thermostaat verwarming

Een draadloze thermostaat voor je verwarming bedien je eenvoudig via de app op je mobiele telefoon of via het hoofdstation. Met diverse technologieën kan steeds meer automatisch, op afstand en elektronisch worden bediend. Dit verhoogt tevens je wooncomfort. Met een draadloze thermostaat voor je infrarood verwarming profiteer je dan ook altijd van een prettig en aangenaam leefklimaat.

thermostaat infrarood verwarming ir panelen infrarood paneel met thermostaat infrarood verwarming met thermostaat hoe werkt een draadloze thermostaat

De infrarood verwarming regel je met een draadloze thermostaat met wifi of bluetooth. Eenvoudig en altijd bereikbaar met je smartphone. Waar je ook bent, thuis of buiten de deur of op vakantie. Kom je van terug van vakantie, dan stel je het infrarood warmtepaneel alvast in. Een warme thuiskomst staat jou te wachten met een draadloze thermostaat.

Wat is een infrarood verwarming thermostaat?

De infrarood verwarming thermostaat is in diverse uitvoeringen te verkrijgen. De verschillende afmetingen en designs zorgen voor een prachtig design die aansluit op jouw interieur. De lelijke stinkende en geluid makende radiatoren kunnen de deur uit. Maak plaats voor de stijlvolle design verwarming van Infrarood Verwarming.

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 13

Het oppervlak van een infrarood verwarming is gemaakt van veiligheidsglas of metaal. De metalen panelen zijn afgewerkt met poedercoat. De glazen panelen zijn robuust, stevig, zuur- en krasvrij. Kies voor een foto verwarming in de woonkamer met een draadloze thermostaat. Eenvoudig te bedienen en binnen 10 minuten warm.

Lijst het IR paneel vervolgens in, het is net als een schilderij aan de muur. Of kies voor de woonkeuken een krijtbord keuken paneel. Deze is verkrijgbaar in mat zwart glas, welke je met echt krijt beschrijft. Handig voor de boodschappenlijst. De infraroodpanelen zijn geschikt voor wand- en plafondmontage. Maar ook verkrijgbaar als mobiele verwarming.

Infrarood paneel thermostaat

Een infrarood paneel thermostaat levert je een besparing op het energie verbruik op zo’n 22%. Je hebt daardoor de investering al snel terugverdiend. Programmeer de draadloze slimme thermostaat, waardoor jouw huis automatisch op de gewenste temperatuur wordt verwarmd. Dit zorgt voor een energiebesparing en voor meer wooncomfort.

hoe werkt een draadloze thermostaat

De temperatuur stel je eenvoudig voor ieder infrarood paneel in. Je regelt het verwarmingspaneel met de draadloze thermostaat welke via bluetooth of wifi werkt. Werkt deze op wifi, dan kan je de thermostaat verwarming ook op afstand bedienen. Dat wil zeggen dat je verwarming aan- of uitzet waar je ook bent. Download de app waardoor je de stralingspanelen apart bedient via jouw mobiele telefoon of de tablet. Je kan de verbruikskosten in de gaten houden via de app.

Koop een verwarming met geïntegreerde thermostaat of koop een losse thermostaat. Gebruik je de IR verwarming als bijverwarming in de badkamer bijvoorbeeld, dan kan je een aparte thermostaat badkamer kopen. Geschikt voor alle badkamer infrarood panelen, zoals een spiegel met verwarming of handdoek droger.

Bespaar geld met infrarood kachel met thermostaat

Infrarood kachel met thermostaat bespaart je jaarlijks veel geld. Bespaar tot 22% op de verbruikskosten. Dit komt omdat een infrarood kachel met thermostaat nooit onnodig aan staat. En dat is nog niet alles. Een infrarood verwarming warmt op een andere manier dan een convectie kachel. Het warmt niet de lucht op, maar direct de vaste objecten zoals de bouwschil en mensen.

beste infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel badkamer ir verwarmingspanelen handdoekdroger handdoek beugel handdoek droogrek schimmel voorkomen goedkoop verwarmen zonder gas

Dit geeft een ander warmtegevoel, waardoor je de thermostaat 2 tot 3 graden lager kan zetten. De thermostaat 1 graad lager besparing is maar liefst 6%. Kortom door infrarood verwarming te bedienen met een draadloze thermostaat heb je de investering al snel terugverdiend.

Wil je meer informatie over hoe werkt een draadloze thermostaat? Je kan voor hoe werkt een draadloze thermostaat contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoe werkt een draadloze thermostaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over nieuwe verwarming kopen breng de zon in huis. Lees meer over thermostaten.

Koop nu een draadloze thermostaat verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.