Infrarood spiegel in de badkamer

Infrarood spiegel badkamer die nooit beslaat

Met een infrarood spiegel in de badkamer profiteer je naast de heerlijke warmte van een helder spiegelbeeld. Een infrarood spiegel paneel zal namelijk nooit beslaan. Na het douchen of baden kan je jezelf gelijk in de spiegel bewonderen, zonder eerst de spiegel te ontdoen van vocht.

Een infrarood spiegel mag dan ook niet ontbreken in de badkamerruimte. De meest gebruikelijke plek is gewoon boven de wastafel. Wanneer je huidige spiegel vervangt door een infrarood spiegel pak je twee functies in één klap. Namelijk een overheerlijke infrarood verwarming en een prachtige spiegel.

badkamer-verwarming-infrarood-badkamer-infraroodpaneel-badkamer-spiegel-met-verwarming-infrarood-spiegel-2.jpg

Infrarood verwarming met spiegel

De infrarood verwarming met spiegel oppervlak is gemaakt van ESGH-veiligheidsglas en is dankzij de IPX4 klasse spatwaterdicht. Daardoor ook veilig te gebruiken in vochtige ruimtes. Eventueel ook verkrijgbaar met een frame in iedere kleur die je wenst of met verlichting. Vraag de adviseurs van Infrarood Paneel naar de mogelijkheden om jouw badkamer te verwarmen met een spiegelverwarming.

De combinatie van een infrarood verwarming spiegelverwarming met verlichting zien we heel vaak in de badkamer. Je hebt bovendien maar 1 aansluitpunt nodig voor de duurzame elektrische verwarming en de verlichting. Ook kan je ze separaat van elkaar bedienen. De led-verlichting kan je zelfs dimmen, waardoor je een ontspannen sfeer in de badkamer krijgt met gedimd licht, of feller licht als jij je bijvoorbeeld wilt opmaken of scheren voor de spiegelverwarming.

Infrarood paneel is gewild in de badkamer

beste infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel badkamer ir verwarmingspanelen

Infrarood paneel is in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. Voor de badkamer zijn de mogelijkheden zeer groot. Naast de spiegelverwarming, kan je bijvoorbeeld een handdoekdroger of een plafondverwarming online bestellen bij Infrarood Paneel. Ook panelen in een RAL kleur of met een afbeelding is allemaal mogelijk.

In de badkamer komen de voordelen van infrarood paneel pas echt tot uiting. Je kan de warmtepanelen als hoofd- of als bijverwarming gebruiken. Bovendien heb je geen radiatoren meer nodig, wat ruimtebesparend is. Andere voordelen van dit verwarmingssysteem zijn onder andere:
– Snelle opwarmtijd: binnen 5 tot 10 minuten warm.
– Esthetische look: stijlvol en in vele designs verkrijgbaar.
– Energiezuinig: Infraroodpanelen warmen snel op waardoor ze minder lang ingeschakeld hoeven te blijven dan conventionele verwarming of elektrische vloerverwarming.
– Droge muren: hierdoor heb je geen schimmelvorming in de badkamer.
– Eenvoudige bediening: infrarood spiegel met ingebouwde thermostaat kan je op afstand bedienen via de app.

Infrarood spiegelverwarming is gezond en zuinig

Infrarood spiegelverwarming is gezond omdat er minder condensatie is en daardoor geen schimmelvorming. Als ook geen luchtcirculatie, waardoor er geen stofdeeltjes en bacteriën in de lucht zweven.

infrarood spiegel

Door de stralingswarmte wordt niet de lucht in de badkamer verwarmd maar direct de vloer, muren, personen en andere objecten. Omdat de muren de warmte absorberen drogen ze niet alleen sneller, maar warmen ze ook meer op en geven de warmte weer af.

Daardoor condenseert warme lucht minder snel op de muur. Warme lucht condenseert op koude oppervlakken. De muren worden daardoor minder vochtig, met als resultaat dat het risico op schimmelvorming enorm afneemt.

Meer informatie over infrarood spiegels

Infrarood spiegels zijn echt onmisbaar in de badkamer. Wil je ook een spiegelverwarming hebben, maar heb je nog vragen? Neem dan contact op met Infrarood Paneel. Lees het complete artikel infrarood spiegel in de badkamer.

Wil je meer informatie over infrarood spiegel? Je kan voor infrarood spiegel contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood spiegels wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood spiegel. Lees meer over de voordelen van onze badkamer verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.