3 Opties warmtepaneel badkamer

Opties voor warmtepaneel badkamer uitgelicht

Ben je op zoek naar een warmtepaneel badkamer? Dan kun je terecht bij Infrarood Verwarming. Badkamer verwarmen met infraroodstraling is niet alleen gezond, comfortabel warm, maar ook nog eens energiezuinig. Bovendien heb je de keuze uit diverse verschillende design verwarming modellen.

Een infrarood verwarming doet zeer goed zijn werk in de badkamer. De elektrische verwarming badkamer is in meerdere prachtige uitvoeringen te verkrijgen, zoals:
1) Badkamerspiegel met verlichting en verwarming
2) Infrarood handdoekradiator
3) Plafondverwarming

Infrarood spiegel verwarming

infrarood spiegel IR paneel badkamer infrarood verwarming spiegel infrarood spiegel verwarming

Een infrarood spiegel verwarming is een warmtepaneel welke heerlijke warmte uitstraalt. Deze spiegel verwarming is slechts 2,2 cm dik en dus ruimtebesparend. Het licht verchroomde spiegeloppervlak beslaat niet na het douchen. Dat is een groot voordeel. Dankzij de IP44 klasse is de infrarood spiegel verwarming spatwaterdicht en dus te gebruiken in vochtige ruimtes.

Echter staat deze infrarood spiegel niet alleen mooi in de badkamer, maar ook in de woonkamer, ontvangsthal, kledingkamer en slaapkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Je kan ook nog kiezen voor een badkamer spiegel met verlichting en verwarming. De zuinige led-verlichting zit om de rand van de spiegel heen en kan je apart bedienen van de elektrische verwarming badkamer. Je hebt maar 1 aansluitpunt nodig voor de badkamerspiegel met verlichting en verwarming, wat zeker handig is.

Handdoekdroger elektrisch

Hoeveel stroom verbruikt een infrarood paneel handdoekdroger hoeveel watt verwarming nodig Elektrische handdoekdroger badkamer elektrisch verwarmen handdoekdroger elektrisch warmtepaneel badkamer

De handdoekdroger elektrisch van Infrarood Verwarming is een verwarmingspaneel met speciale handdoek beugels. De handdoek badkamer kachel heeft twee zones op het infrarood paneel. Eén zone is een pure infrarood verwarming, waarvan de temperatuur oploopt tot maar liefst 115 graden Celsius. Het andere deel heeft een droogfunctie, waarvan de maximale temperatuur 70 graden Celsius is. Dit gedeelte is voor het drogen en ook opwarmen van de handdoeken.

De IR warmtepanelen van Infrarood Verwarming kun je op twee manieren ophangen, het warmste gedeelte boven of onder. De handdoek beugels zijn eenvoudig te bevestigen middels de daarvoor bestemd gaten die al op de achterkant van de handdoekdroger elektrisch zitten. De beugels van de handdoekdroger zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. In mat wit, verchroomd en glanzend zilver.

Infrarood plafondverwarming badkamer

infrarood verwarming badkamer plafond oplossingen infrarood verwarming verbruik Plafondverwarming badkamer infrarood verwarming gezond straalkachel badkamer badkamer elektrisch verwarmen infrarood plafondverwarming badkamer

In de badkamer is een infrarood plafondverwarming badkamer ideaal. Dit komt doordat een plafondverwarming geen ruimte aan de wand in beslag neemt. Je hoeft verder ook geen rekening te houden met de indeling van de ruimte. Daarnaast komen de infraroodstralen van bovenaf, wat betekent dat de vloer ook opgewarmd wordt. Dit heeft als voordeel dat je geen vloerverwarming meer nodig hebt. Ook is de warmteverspreiding van bovenaf groter dan een wandpaneel.

Infrarood warmtepaneel badkamer wil je niet missen

badkamer heater infrarood warmtepaneel badkamer

Een infrarood warmtepaneel badkamer is onmisbaar in deze ruimte. Het enige probleem van een prachtige, zuinige en gezonde infrarood warmtepaneel badkamer is vervolgens dat je de ruimte niet meer wilt verlaten. De aangename warmtestralen op je huid voelen zo prettig en heilzaam aan. Het heeft bovendien een therapeutische werking op je lichaam. Spieren ontspannen en de bloedsomloop verbetert. Met onze infrarood verwarming badkamer creëer je een eigen wellness-oase. Bovendien ook verkrijgbaar als schilderij verwarming. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Meer informatie over verwarming voor badkamer

Wil je meer informatie ontvangen over verwarming voor badkamer of wil je weten hoe warmtepaneel badkamer werkt? Neem dan zeker eens contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over infrarood verwarming in huis, zoals welke badkamer heater kiezen en is infrarood gezond.

Koop nu een infrarood verwarming badkamer in de online shop van Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.