Zakelijke producten

Infrarood verwarming producten voor bedrijven

Loods infraroodverwarming

De beste manier om grote loodsen duurzaam te verwarmen is door middel van loods infrarood verwarming. Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen. Elektrische infrarood verwarming kan heel gericht een zone verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

De loods infrarood verwarming van HeatXL is voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

Hot yoga verwarming

HeatXL heeft een gepatenteerd hot yoga infraroodverwarming systeem ontwikkeld. Dit systeem is specifiek gemaakt voor yogastudio verwarming van speciaal ESG veiligheidsglas. De daarbij behorende thermostaten sturen gericht de hot yoga infrarood verwarming aan bij hogere temperaturen. 

Hot yoga infrarood panelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een hot yogaruimte of hot pilates studio tot wel 40 graden Celsius.  Wil je meer weten over Hotyoga verwarming voor je studio?

Kantoor infraroodverwarming

Bij kantoor infraroodverwarming worden de warmtepanelen direct boven de werkplek aan het plafond gemonteerd. Daardoor nemen ze geen ruimte in beslag. De infrarood panelen plafond worden in het rooster plafond geïntegreerd en zijn daardoor volledig onzichtbaar. 

Creëer de perfecte werksfeer voor je personeel met kantoor infrarood verwarming. Duurzaam en zuinig in gebruik. Geen luchtcirculatie waardoor het binnenklimaat ook gezonder is. 

Zakelijk een offerte aanvragen

producten-industriele-verwarming (8)

Woonunit infrarood verwarming

Een woonunit infraroodverwarming is geschikt om voor het efficient verwarmen van een klein huis, container woning of wooncaravan. Ook zie je de woonunit infrarood verwarming vaak terug in de bouwketen op constructie werkplaatsen.

Door de korte opwarmtijd geniet je al binnen enkele minuten van de warme infrarood warmte. Goedkoop in de aanleg en efficiënt in gebruik. Geschikt voor noodgebouwen, Tiny Houses of bijgebouwen. 

Hal infrarood verwarming

Hal infraroodverwarming

Industriële hal infraroodverwarming wordt toegepast op werkplek verwarming in magazijne, hallen en loodsen. De hal infrarood verwarming kan heel gericht een zone opwarmen. Zelfs wanneer toegangsdeuren open staan, blijft de warmte op de werkplek bestaan.

De directe infrarood heater maakt gebruik van korte golf infraroodstraling. Dit heeft als voordeel dat de stralen krachtig zijn en daarnaast een groot bereik hebben. De infrarood stralen worden niet onderbroken door luchtcirculatie. Je kan meer informatie inwinnen op onze industriele verwarming website.

producten-industriele-verwarming (10)

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek infraroodverwarming voor winkels, inpaktafels of werkplaatsen. Met een werkplek verwarming realiseer je snel en eenvoudig een directe warme werkplek bij je bureau of werkblad. Geen koude benen of voeten meer onder je bureau. 

Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood verwarming zeer zuinig in energie verbruik is. Een werkplek verwarming kan vervolgens eenvoudig onder een bureau worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

Heb je advies nodig over welke infraroodverwarming het beste in jouw woning, kantoor of industrieel pand past? Neem contact op met HeatXL of kom bij ons langs. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen.