Welk infrarood paneel kiezen?

Welk infrarood paneel heb ik nodig?

is infrarod verwarming goedkoop welk infrarood paneel kiezen

Je wilt overstappen op elektrisch verwarmen, maar welk infrarood paneel heb ik nodig? Infrarood panelen zijn er in verschillende soorten en maten die op een mooie manier in je inrichting kunt verwerken. Infrarood paneel van glas, spiegel, metaal of met een prachtige opdruk. Wil je met of zonder led-verlichting, thermostaat bediening of kader?

Een design verwarming als schilderij of een plafondpaneel voor extra veel warmte. Ook heeft Infrarood Verwarming de speciale terrasverwarmer, zodat je toch warm buiten kan zitten tijdens de koelere zomeravonden. De mogelijkheden voor welk infrarood paneel kopen is zeer ruim. Wij hebben dan ook voor iedere ruimte een geschikte verwarmingsoplossing.

Infrarood spiegel die niet beslaat

Infrarood paneel infrarood panelen infrarood verwarming plafond wand alkari ecaros welltherm heatxl woonkamer studeerkamer keuken garage hal kinderkamer slaapkamer woonkamer wit zwart foto 13

Een infrarood spiegel die niet beslaat na het douchen is ideaal. De spiegel met infrarood verwarming hang je gewoon boven de wastafel op en straalt heerlijke warmte uit. Ook kan je de spiegel nog voorzien van led-verlichting of een kader met kleur naar keuze.

Spiegel met verwarming is een veel gezien product in de badkamer, maar kan ook gemonteerd worden in de slaapkamer of kledingkamer. Je hebt gelijk een passpiegel bij de hand. Een badkamer verwarming in de vorm van een handdoekdroger wordt vaak gecombineerd met een spiegel die niet beslaat. Altijd droge en warmte handdoeken.

Bovendien zijn de infrarood panelen van Infrarood Verwarming voorzien van het Duitse TÜV-keurmerk en hebben een IPX4 waarde, waardoor ze spatwaterdicht zijn. Installatie in de badkamer is daarom mogelijk, mits de veiligheidsafstand van 60 cm van de dichtstbijzijnde wateraansluiting in acht wordt gehouden.

Infrarood verwarming met afbeelding

hoe-werken-infraroodpanelen-6-scaled.jpg

Een infrarood verwarming met afbeelding is een prachtige design verwarming. Op het metalen of glazen oppervlak van het infrarood paneel kan je een beeld, foto of patroon laten afdrukken. Jij kiest de foto en wij zorgen dat deze via een speciale hittebestendige techniek op de infrarood verwarming komt.

Een infrarood verwarming met afbeelding is ook zeer geschikt voor bedrijven, waar je bijvoorbeeld het logo op laat plaatsen. Denk ook eens aan het superslanke bureau infrarood paneel, waardoor je nooit meer koude benen en handen hebt. Met de kantoor warmtepanelen creëer je de ideale kantoortemperatuur. Kom eens langs bij één van onze showrooms en bespreek de mogelijkheden met onze adviseur.

Infrarood paneel met thermostaat

2 mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel thermostaat welk infrarood paneel kiezen

Met een infrarood paneel met thermostaat bespaar je nog meer op de verbruikskosten, omdat deze nooit onnodig aan staat. Je kan een losse thermostaat bij het warmtepaneel kopen of kies voor een infrarood paneel met ingebouwde thermostaat. Met onze infrarood panelen bespaar je zo’n 20 tot 35% op de verwarmingskosten en met een infrarood paneel met thermostaat kan dit oplopen tot wel 50%. Lees het complete artikel welk infrarood paneel kiezen.

Wil je meer informatie over welk infrarood paneel kiezen? Je kan voor welk infrarood paneel kiezen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over welk infrarood paneel kiezen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over welk infrarood paneel kiezen. Lees meer over de soorten thermostaten in combinatie met onze verwarmingspanelen.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.