Wat is het beste infrarood verwarmingspaneel?

Hoe herken je het beste infrarood verwarmingspaneel?

hoe werkt een verwarmingspaneel beste infrarood verwarmingspaneel

Het beste infrarood verwarmingspaneel is van Infrarood Paneel, welke enkel gerenommeerde A-merken verkoopt. Deze infrarood panelen zijn zuinig, duurzaam, eenvoudig te installeren, makkelijk te bedienen, lage onderhoudskosten en storingsvrij. Daarnaast zijn de A-merken uitermate geschikt voor het verwarmen van hoge ruimtes, kleine kamers en minder goed geïsoleerde gebouwen.

In combinatie met groene stroom stoot je met het beste infrarood verwarmingspaneel geen CO2 uit. Nog beter is natuurlijk om je warmte panelen te voorzien van je eigen groen stroom, welke is opgewekt middels zonnepanelen op dak. Het beste infrarood verwarmingspaneel zet zeer zuinig de energie om in infraroodwarmte, en dat is wat onze panelen dan ook doen.

Keurmerken van beste infrarood verwarming

Wil je de beste infrarood verwarming kopen, dan zijn de testresultaten met keurmerk en veiligheidscertificaten van groot belang. Onze verwarmingspanelen zijn volgens het Duitse keurmerk TÜV veilig en efficiënt, met een RoHS-certificaat vrij van schadelijke stoffen en bevatten het CE-keurmerk voor Europese veiligheidsnormen.

Ook is onze infrarood verwarming voorzien van het EMV, VDE en Geprüfte Sicherheit (GS) keurmerk en zijn door de strenge Duitse wet goedgekeurd. Naast certificaten en keurmerken zijn er ook kwaliteitsnormen voor de infrarood verwarming, namelijk de DIN-9000 en 9001. Natuurlijk voldoen onze warmte panelen hieraan. Daarbij makat het niet uit welk vermogen, uitvoering of afmetingen je kiets. Je koopt de beste warmtepanelen in onze showrooms of online winkel.

Infrarood paneel is zuinig in verbruik

thermostaat infrarodo verwarming

Bij het uitkiezen van het beste infrarood paneel helpen onze ervaren adviseurs je graag. Belangrijk is om te kijken naar het verbruik en het rendement. Onze panelen zetten maar liefst 93% van de energie om in infraroodstraling. Dit rendement is heel hoog. Belangrijk bij het verwarmingsproces is ook het verlies aan de achterkant. Wil je een goed infrarood paneel kopen, dan voelt de achterkant lauwwarm aan. De isolatie is bij onze panelen uitstekend, waardoor je nauwelijks warmteverlies hebt. Vrijwel alle warmte wordt aan de voorkant de kamer ingestraald.

Het zuinige verbruik en hoge warmte comfort zie je terug op je lage elektriciteitsrekening. Gebruik ook een thermostaat, waardoor je nog meer bespaart om het verbruik. Eventueel kan je ook aanwezigheidssensoren installeren in de kamers. Het verwarmingspaneel gaat dan aan als je de kamer betreedt en 5 minuten nadat je de kamer hebt verlaten gaan ze weer uit. Energiezuinig en zonder gas huis verwarmen.

Beste elektrische bijverwarming woonkamer

De verwarmingspanelen kan je inzetten als bij- en hoofdverwarming. Het zal je dan ook niet verbazen dan de beste elektrische bijverwarming woonkamer of badkamer met infraroodstraling is. Een bijverwarming elektrisch is bijvoorbeeld ideaal in de badkamer, studeerkamer of kille hoek in de woonkamer. De elektrische bijverwarming woonkamer is namelijk heel goed in staat een koude zone of ruimte in korte tijd heerlijk te verwarmen.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.