Wat is een verwarming schilderij?

Verwarming schilderij met infraroodstraling

Een verwarming schilderij is een infrarood paneel een foto van je reis of een stockfoto. De verwarming schilderij toont een foto van je schattige huisdier, van je favoriete muzikant of van je laatst genoten vakantie. Een Verwarming schilderij is als een schilderij op de muur en is slechts 2 cm dik. Als je een prachtige elektrische verwarming met infrarode straling aan de muur kunt bevestigen, waarom zou je dan naar die lelijke radiatoren blijven staren? Vergelijkbaar met een schilderij of foto die aan de muur hangt is toch veel beter. Je kunt het verwarmde kunstwerk met of zonder lijst kopen.

Het is eenvoudig om het Verwarming schilderij op te hangen zonder aan vormgeving in te boeten. Wat is een infrarood paneel. De warmte droogt de lucht niet uit en geeft geen UV stralen af. De lange golf straling van het infrarood paneel is goed voor onze gezondheid en heeft zelfs een geneeskrachtige werking op ons lichaam. Het houd de zone waar je het op richt lekker warm en is het een elektrische verwarming. Kies een foto naar keuze om op het oppervlak van het infrarood verwarmingspaneel te laten drukken en je heb t een prachtige

Verwarming schilderij

Infrarood paneel

Een schitterende infrarood paneel kun je als een kunstwerk aan de muur hangen. Je mag met de kunstverwarmer een slank verwarmingselement aan de muur hangen zonder aan esthetiek in te boeten. Omdat je de maker van de infrarood verwarming foto bent, kies je een foto of afbeelding.

Het verwarming schilderij wordt stevig aan de muur bevestigd. Je kunt zeker gebruik maken van onze installatieservice. Je hebt een verwarming aan de muur, maar niemand kan hem zien.

Het infrarood paneel verwarmt de aangename de ruimte efficiënt met stralingswarmte. Het mooiste van de verwarmende decoratie is dat er van alles op afgedrukt kan worden, waardoor het esthetisch mooi wordt. Het verwarmingspaneel is eenvoudig aan de muur te bevestigen. Er wordt gehard ESG veiligheidsglas gebruikt om een glaspaneel te maken. Daardoor kun je ze in je kantoor of thuis gebruiken. De afbeelding behoudt heel lang zijn glans en schitterende kleuren omdat het oppervlak van het infrarood paneel zuur- en krasbestendig is. De afbeelding is hittebestendig omdat ze met moderne technologie bedrukt werd. De afbeelding op het infrarood verwarmingspaneel zal niet snel vervagen.

De infrarood panelen mogen nooit door de gebruiker geschilderd worden. Gewone verf is niet geschikt voor de hoge temperaturen van de elektrische verwarmer. Zelfs de warmtestraling wordt minder.

Net als alle andere infrarood panelen kan het verwarmingspaneel snel met een vochtige doek afgeveegd worden. Een ir verwarming kan gemakkelijk regelmatig schoongemaakt worden, in tegenstelling tot een traditionele radiator. Je Verwarming schilderij wordt niet aangetast en blijft brandschoon.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.