Wat is een spiegel verwarming

Spiegel verwarming in de badkamer

Een spiegel verwarming is een infrarood paneel welke een licht verchroomd spiegeloppervlak bevat. Het paneel is 2,2 cm dik, waardoor het niet opvalt dat dit paneel een spiegel en verwarming in één is. Geschikt voor meerdere ruimtes, maar bovenal voor de badkamer.

Infrarood spiegel met verlichting spiegel verwarming

In de badkamer is een spiegel verwarming vrijwel een onmisbaar item. Want met een infrarood spiegel verwarming heb je nooit meer last van een beslagen spiegel na het douchen. Daarnaast neemt het geen extra ruimte in beslag, want je monteert het eenvoudig boven de wastafel, waar nu de huidige spiegel hangt. Dankzij de IP44 klasse is de badkamer verwarming spatwaterdicht en veilig te gebruiken in vochtige ruimtes.

Bovendien warmen de wanden ook op in de badkamer, waardoor schimmels verdwijnen. En bovenal is infraroodstraling ook nog eens gezond voor ons lichaam. Door de infraroodwarmte ontspannen onze spieren en het verlicht gewrichtspijnen, zoals reuma. Doordat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, geniet je ook van een schoon binnenklimaat.

Kosten infrarood verwarming spiegel

De kosten van een infrarood verwarming spiegel zijn laag. Het verwarmingspaneel is zeer zuinig in verbruik en zet tenminste 93% van de energie om in infraroodwarmte. Dit is een zeer hoog rendement.

Daarnaast is de installatie eenvoudig en kan je het ook zelf uitvoeren middels de bijgeleverde installatiekit en montagebeugel. Met infrarood verwarming spiegel profiteer je ook van een onderhoudsvrij leven. Er zijn namelijk geen draaiende onderdelen die kapot kunnen gaan. Het enige wat je zo nu en dan moet doen is de infrarood verwarming schoon te maken met een vochtige doek.

Een infrarood paneel is bovendien zeer zuinig in verbruik. Onze infrarood panelen van Welltherm beschikken over de ESHC technologie, waarbij de warmte gelijkmatig wordt verdeeld over het paneel oppervlak. Daardoor behaal je een zeer hoog rendement.

Spiegel met verlichting en verwarming

infrarood verwarming badkamer

Een spiegel met verlichting en verwarming is helemaal duurzaam. Deze infrarood kachel straalt energiezuinige warmte uit en de goedkope led-verlichting zorgt voor een aangename sfeer in de badkamer, slaapkamer, hal of kledingkamer. Een spiegel verwarming kan je namelijk in meerdere ruimtes plaatsen. Een design paneel welke multifunctioneel is.

Er zijn verschillende formaten spiegel infrarood verwarming verkrijgbaar, vierkant of rechthoekig. Een kleine spiegel van 40×90 cm van 360 Watt tot een groot spiegelpaneel van 90×180 cm van 1725 Watt.

Deze elektrische kachel kan je zowel horizontaal als verticaal installeren. Met de meegeleverde montagebeugel is de installatie ook niet ingewikkeld. Infrarood spiegels kan je aan het plafond om de wand monteren.

Meer weten over spiegel die niet beslaat?

Een spiegel die niet beslaat, dat wil je niet missen in de badkamer. Infrarood spiegels zie je dan ook vaak terug in wellness ruimtes, spa’s en de badkamerruimte.

Wil je meer informatie over spiegel verwarming? Je kan voor spiegel verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoe werkt infrarood verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Op ons ons infrarood verwarming magazine kan je onze tips bij verwarming installeren vinden. Lees meer over badkamer verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.