Wat is een garage verwarming?

Industriele garage verwarming is onmisbaar

Een garage verwarming is in de wintermaanden een noodzaak. Bij een professionele werkplaats voor auto’s gaan de garagedeuren vaak open en dicht voor de voertuigen die binnenkomen en vertrekken. Door de koude luchtstroom voel je de rillingen over je rug lopen.

garage infrarood verwarming muur

Hoe zorg je nu voor een aangenaam werkklimaat in garages? Infrarood Paneel heeft de oplossing, door ruimte met een garage verwarming met infraroodstraling te verwarmen heb je het nooit meer koud. Dit komt omdat een infraroodstraler direct de objecten en mensen verwarmd en de straling niet gevoelig is voor tocht. Of de garagedeur open of dicht is, je voelt de heerlijke intense warmte je lichaam binnenkruipen.

Bovendien bespaar je heel veel geld op de verwarmingskosten. Garage met infrarood verwarmen is namelijk zeer zuinig in verbruik. Je hoeft ook niet de luchtmassa te verwarmen, maar direct de objecten en mensen in het stralingsbereik. Dit scheelt je jaarlijks flink op de kosten. Ook hebben infraroodstralers geen onderhoud nodig en de installatie is eenvoudig.

Wat is een infrarood paneel voor garages?

Infrarood garage verwarming

Een infrarood paneel voor garages warmt de ruimte op een effectieve en efficiënte wijze op. Geen luidruchtige en dure luchtblazers, maar infraroodstralers die plaatselijk de ruimte verwarmen. Verkrijgbaar in monteerbare en draagbare modellen.

Waarom is garageverwarming efficiënt? Deze is efficiënt omdat het maar liefst 93% van de energie omzet in infrarood warmte. Het warmt niet de lucht op, maar de objecten en mensen. Hierdoor gaat er geen warmte verloren door openstaande deuren. Ook is een infrarood paneel niet tochtgevoelig, omdat het middels stralingswarmte werkt.

Voor wie is infrarood verwarming garage geschikt?

Infrarood verwarming garage is geschikt voor garagehouders die op een efficiënte en duurzame wijze het industrieel pand willen verwarmen. Deze warmtestralers werken op elektriciteit, waardoor je niet meer afhankelijk bent van fossiele brandstoffen. In combinatie met groene stroom, bijvoorbeeld door de zonnepanelen op dak, stoot je ook geen CO2 uit.

Groen ondernemen met infrarood heaters is daarom de beste oplossing voor garagehouders. Directe warmte op de werkplekken waar het nodig is. Het is altijd warm, de kachel is zuinig in verbruik, direct warm zodra je deze aanzet en je personeel is tevreden. Want een warme werkruimte wil iedereen!

Waar plaats je de elektrische verwarming garage?

De elektrische verwarming garage kan je overal plaatsen waar warmte gewenst is. Je kan deze namelijk aan de muur monteren of aan het plafond hangen. Maar het is ook mogelijk voor een mobiele kachel te kiezen in de vorm van mobiele infrarood heaters. Deze verplaatst je eenvoudig naar de werkplek waar de warmte nodig is. Lees het complete artikel Wat is een garage verwarming.

Wil je meer informatie over garage verwarming? Je kan voor garage verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over garage verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over garage verwarming. Lees meer over industriele verwarming van Infrarood Paneel.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Wat is een garage verwarming?

Meer infrarood nieuws

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.