Wat is de ultieme bijverwarming?

Infrarood paneel als bijverwarming

Infrarood panelen zijn heel goed in te zetten als hoofdverwarming en als bijverwarming. Bij nieuwe goed geïsoleerde woningen is de infrarood kachel zeer goed om in te zetten als hoofdverwarming. Door de lage warmtebehoefte blijven de verbruikskosten ook gering.

led verwarming infrarood verwarming bijverwarming

In bestaande woningen met een lage isolatiewaarde is een paneelverwarming uitermate geschikt als extra verwarming badkamer, kinderkamer, slaapkamer, keuken of op kantoor. De elektrische bijverwarming zorgt voor aangename directe warmte. Verkrijgbaar als infrarood paneel aan de wand, plafond of als mobiele verwarming.

Voor ruimtes die niet vaak gebruikt worden, zoals de logeerkamer, is paneelverwarming een slimme oplossing als bijverwarming. Als je bijvoorbeeld onverwacht een logee krijgt, heb je in een korte tijd de logeerkamer comfortabel warm.

Waarom elektrische bijverwarming woonkamer onmisbaar is

elektrische kachel woonkamer elektrische bijverwarming woonakamer

Wanneer de warme zomerdagen voorbij zijn, is het op dag nog warm in de woonkamer. Echter zodra de avond aanbreekt, en de zon niet meer naar binnen schijnt, merk je gelijk dat je woonkamer afkoelt. Een elektrische bijverwarming woonkamer g is dan een welkome uitkomst.

Je merkt namelijk dat je het ’s avonds kil hebt en eigenlijk een verwarming nodig hebt. Maar om de centrale verwarming voor een paar uur aan te zetten is kostbaar en zeker niet duurzaam. Een elektrische bijverwarming woonkamer is de oplossing voor deze situatie.

De bijverwarming van Infrarood Verwarming is namelijk binnen enkele minuten warm en kan bovendien heel gericht een koude zone in de woonkamer goed opwarmen. En dat is precies wat je nodig hebt. Ook in de winter kan een extra verwarming goed van pas komen, als je meer warmte wilt.

Infrarood verwarming mobiel voor extra warmte

Een infrarood verwarming mobiel plaats je waar je de warmte nodig hebt. Bijvoorbeeld bij de fauteuil in de woonkamer of bij je bureau van de thuiswerkplek. Waar je ook bent met een mobiele bij verwarming heb je het nooit meer koud.

mobiele kachel

Een infrarood verwarming mobiel staat stevig op een standaard die voorzien is van een vaste voet of wieltjes, zodat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Heb je de bij verwarming niet meer nodig, dan berg je deze gewoon weer op. De mobiele verwarming met infrarood verwarmt de omgeving overal in en rondom je huis. Het enige wat je nodig hebt is een elektriciteitsaansluiting.

Een andere mobiele verwarming is een buiten verwarming; de terrasverwarmer. Deze zie je vaak op het terras staan van restaurants, zodat de gasten ’s avonds nog kunnen nagenieten van de heerlijke lentedag. Maar steeds vaker zien we ook dat consumenten een terrasverwarmer kopen. Je creëert op deze manier een gezellige en warme avond in de frisse buitenlucht.

Elektrisch bijverwarmen met infrarood

mobiele verwarming elektrische bijverwarmen

Elektrische bijverwarmen met infrarood straling is de manier om het overal in huis heerlijk warm te hebben. Een bijverwarming badkamer bijvoorbeeld zorgt iedere dag weer voor een warmtebeleving. De bijverwarming badkamer elektrische is in vele modellen verkrijgbaar bij Infrarood Verwarming, zoals een spiegel verwarming of een handdoekdroger. De elektrische bijverwarming energiezuinig koop in een van onze winkels of online.

Wil je meer informatie over bijverwarming? Je kan voor bijverwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over bijverwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Bekijk op ons infrarood verwarming magazine de 7 vragen over IR paneel badkamer, waar je bovendien alles over infrarood kachel kan vinden. Lees meer over hybride verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.