Waarom werkt infrarood verwarmingspaneel niet

Infrarood verwarmingspaneel werkt niet, wat nu?

infrarood verwarminspaneel

Eén infrarood verwarmingspaneel doet het niet en je hebt hulp nodig om het weer te laten functioneren. Het is mogelijk dat 1 infrarood verwarmingspaneel het niet doet. Het is raadzaam om te controleren of de stekker goed in het stopcontact zit. Als het verwarmingspaneel direct op het elektriciteitsnet is verbonden controleer je de connectie. Daarnaast zijn er nog andere mogelijke storingen waarom het warmte paneel niet werkt. We nemen deze met je door.

Storing aan infrarood verwarming?

Je hebt een storing aan je infrarood verwarming, wat je snel wilt oplossen. Een infraroodverwarming heeft vrijwel nooit storingen, aangezien er ook geen draaiende onderdelen in het warmte paneel zitten verwerkt. Dit betekent dat het ook niet kapot kan gaan, waardoor je ook geen onderhoud hoeft te laten uitvoeren. Toch kan het voorkomen dat je een storing ondervindt, wat natuurlijk heel vervelend is. Er is een aantal zaken die de mogelijke oorzaak kunnen zijn van een storing aan je ir verwarming.

Oorzaken van defect infrarood paneel

hoe werkt een verwarmingspaneel

Als één infrarood paneel niet functioneert, kan het mogelijk het volgende probleem omvatten:
• Er is een stroomstoring in de stekker of het apparaat.
• Stroomstoring in jouw elektriciteitsnetwerk.
• Defect stopcontact.
• Een breuk in de bekabeling.
• Storing in de aan- en uitknop.

Mocht je na controle en het oplossen van eventuele storingen in het huis nog steeds een niet werkend infrarood paneel hebben, dan kan je aanspraak maken op de garantie. Mits de garantietermijn niet is verlopen.

Indien de garantie op de aankoop van ons warmte paneel nog niet is verlopen, neem dan zeker contact op met Infrarood Paneel. Natuurlijk wanneer de garantie reeds is verlopen, kunnen wij tegen een kleine vergoeding de ir verwarming repareren. Wij zorgen dat je weer zo snel mogelijk een werkend infrarood verwarmingspaneel plafond of verwarmingsplaat muur hebt.

Meer informatie infrarood verwarmingspanelen

infrarood verwarming hoeveel watt hoeveel watt verwarming nodig hoeveel infrarood panelen nodig infrarood verwarminspaneel

Infrarood verarmingspanelen zijn robuuste warmtepanelen die gebruik maken van infraroodstraling. De infrarood verwarmingspanelen zijn verkrijgbaar als plafondverwarming of als infrarood wandverwarming. Natuurlijk kan het voorkomen dat je een probleem ondervindt wat je zelf niet opgelost krijgt. Neem daarvoor gewoon contact met ons op. Lees het complete artikel over Waarom werkt infrarood verwarmingspaneel niet.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming? Je kan voor infrarood verwarminspaneel contact opnemen met onze deskundigen. Elke vraag over infrarood verwarminspaneel wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons verwarming magazine alles over infrarood verwarminspaneel. Ook voor vragen en advies over thermostaten kan je bij ons terecht. Met een thermostaatsregeling is bewezen dat je nog meer energie bespaart, doordat de verwarming nooit onnodig aanstaat. En je meer bewust bent van je verwarmingsgedrag.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.