Waarom infrarood verwarming

Waarom infrarood verwarming kopen?

Waarom infrarood verwarming kopen? Infraroodverwarming is schoon, geruisloos, onderhoudsvrij en is de milieuvriendelijke optie voor huis verwarmen zonder gas. Met de IR kachel heb je geen last van stof dat in de lucht circuleert en is uitermate geschikt voor mensen met allergieën en voor astmapatiënten. Bovendien is de installatie van een infrarood paneel ook eenvoudig.

waarom infrarood verwarming

Zuinige bijverwarming of hoofdkachel

Infraroodverwarming kan je inzetten als zuinige bijverwarming of als hoofdkachel. Want de warmtepanelen zijn verkrijgbaar mobiele of vaste kachel. Dit type kachel kan je aansluiten als hoofdverwarming. Daarnaast is een warmte paneel ook bijzonder geschikt als tijdelijke chauffage of als extra zuinige bijverwarming in ruimtes waar wat meer warmte nodig is. Bijvoorbeeld in de werkkamer, een koude ruimte in de woonkamer of voor kamers die je minder vaak gebruikt.

Hoe werkt deze warmte kachel?

Deze warmte kachel werkt middels infraroodstraling. Deze stralingswarmte warmt de personen en voorwerpen die in de kamer staan op en reflecteert deze warmte ook weer terug. Door middel van warmtestralingen kunnen woon- en slaapkamers zeer gelijkmatig worden verwarmd. Deze stralingsverwarming valt onder de directe verwarmingen. Net zoals de zon geeft de straling van deze warmte kachel een directe en prettige warmte af. Het voordeel is ook de hogere wandtemperatuur waardoor vocht uit de muur ontsnapt. Dit verbetert binnenshuis de luchtkwaliteit.

Waarom een zuinige elektrische verwarming?

Deze zuinige elektrische verwarming bespaart je nu en in de toekomst veel geld op de verwarmingskosten. Waarom warmtepanelen in huis plaatsen? Zuinige elektrische verwarming is de toekomst. Je bent namelijk niet meer afhankelijk van fossiele brandstoffen, zoals aardgas of stookolie. De warmtepanelen kan je in iedere ruimte aan de wand of plafond monteren. Je warmt op een hele efficiënte en effectieve manier de ruimte op. Daarnaast leveren infraroodpanelen ook een hoog rendement op. Bovendien is de warmte gezond voor mens en dier.

thermostaat infrarodo verwarming

Waarom huis verwarmen met infraroodstraling?

Waarom je huis verwarmen op elektriciteit? Je woning verwarmen op elektriciteit middels infraroodstraling is een slimme keuze. De fossiele brandstoffen raken op en worden ook steeds duurder. Je woning elektrisch verwarmen heeft dan ook veel voordelen. De installatie is eenvoudig, je hebt geen leidingen nodig en je profiteert van een onderhoudsvrije IR kachel. Moderne infraroodpanelen zijn verkrijgbaar in talloze prachtige designs, vermogens en afmetingen. Bijvoorbeeld geschikt als badkamer verwarming, woonkamer foto verwarming of een spiegelverwarming met led verlichting.

Voordelen elektrisch verwarmen huis

De voordelen van elektrisch verwarmen huis met infraroodstraling zijn onder andere:

– Voordelig in de aanschaf.
– Geen onderhoudskosten.
– Snelle en eenvoudige installatie
– Hoog rendement en laag energie verbruik
– Slank ontwerp van 2 tot 3 cm
– Gezonde infraroodstraling
– Geen gas regio toeslag, zoals bij gasverwarming.
– Geen CO2 uitstoot met groene stroom.
– Elektrisch warmtepaneel met een duurzame opslag.
– Objecten en muren blijven droog en geven de warmte af.
– Warme muren, waardoor schimmels verdwijnen.

Meer informatie over waarom infrarood verwarming kopen

Wil je meer informatie over waarom infrarood verwarming? Je kan voor waarom infrarood verwarming contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over waarom infrarood verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over waarom infrarood verwarming

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarmingl. Lees het complete artikel waarom infrarood verwarming

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.