Voordelen van muur verwarming installeren

Wat zijn de voordelen van muur verwarming?

Het komt steeds vaker voor dat huiseigenaren hun traditionele nachtkachels of centrale verwarmingssystemen op gas upgraden naar moderne elektrische verwarmingssystemen, zoals een muur verwarming. Elektrische radiatoren aan de wand of plafond worden tegenwoordig beschouwd als één van de meest efficiënte manieren om je huis zonder gas te verwarmen. De infrarood muur verwarming is dan ook ontegenzeggelijk een uitstekende keuze voor woningen van elke omvang.

Bij Infrarood Verwarming installeren wij Duitse elektrische muur verwarming die bekend staan om hun hoogwaardige techniek, regelbaarheid en efficiëntie. Deze moderne warmtepanelen zijn ideaal voor het verwarmen van je huis. Bovendien is een muur verwarming die met infrarood werkt een verrassend betaalbare oplossing voor iedereen die zijn huidige verwarmingssysteem wil vervangen.

Verwarm jij nog met gas? Stap nu over op elektrische verwarmen met een plafond of muur verwarming van Infrarood Verwarming. We hebben de voordelen van een elektrische muur verwarming op een rij gezet.

hoe werkt infrarood verwarming ir paneel infrarood kachel zuinig IR verwarming muur verwarming

Groot gamma panelen muur

Ongeacht je verwarmingseisen kan een elektrische oplossing speciaal voor jouw huis worden ontworpen. Wij bieden dan ook een groot gamma aan panelen muur aan. Van een infrarood spiegel met verwarming tot infrarood panelen muur met een foto.

Ons deskundige team werkt nauw met je samen om een nieuw verwarmingssysteem voor je te ontwerpen, waarbij rekening wordt gehouden met alles. Van de grootte van je kamers tot je budget. Onze Duitse elektrische muur verwarming is verkrijgbaar in verschillende maten. En kunnen aan de muur, plafond of vrijstaand worden gemonteerd. Ze kunnen zelfs in elke RAL-kleur geleverd worden, zodat je er zeker van kunt zijn dat ze een perfecte aanvulling voor je huis zijn.

Snelle en gemakkelijke installatie paneel muur

Een paneel muur is eenvoudig te monteren. In vergelijking met andere centrale verwarmingssystemen zijn elektrische oplossingen veel eenvoudiger te installeren. Voor de muur verwarming heb je enkel een aansluiting op de elektriciteit nodig. Er komen geen verwarmingsbuizen aan de pas en een ketel hoeft ook niet aangesloten te worden.

Voor een paneel muur montage heb je een boor nodig om 4 gaten in de muur te boren. Een boormal, schroeven en pluggen zijn bij de levering van een wand verwarming inbegrepen. Als je voor een elektrische muur verwarming kiest, hoef je je geen zorgen te maken over een enorme verstoring en hoef je niet lang zonder verwarming te zitten, wat vooral in de koudere wintermaanden een voordeel is. De installatie is in 10 minuten gefixt.

hoe werkt infrarood verwarming is infrarood verwarming gevaarlijk elektrische verwarming met thermostaat muur verwarming

Geen onderhoudskosten infrarood panelen

Omdat moderne infrarood panelen geen bewegende delen hebben, hebben ze geen duur lopend onderhoud en dure reparaties nodig. Je hoeft elektrische boilers ook niet jaarlijks te onderhouden en ze zijn vrijwel onderhoudsvrij. Onze Duitse elektrische infrarood panelen zijn gebouwd om lang mee te gaan en ze worden ondersteund door een gratis garantie van 2 tot 5 jaar die door de fabrikanten wordt onderschreven. Je kunt dus infrarood panelen in je huis installeren in de wetenschap dat je je geen zorgen meer hoeft te maken over duur onderhoud.

Meer controle over je infrarood verwarming

Door je verwarmingsoplossingen te upgraden met infrarood verwarming, kun je elke kamer in je huis op een comfortabele temperatuur houden. Je kunt je nieuwe warmtepanelen voorprogrammeren met de geïntegreerde digitale bediening, zodat ze aangaan wanneer je ze nodig hebt. Waarbij elk muur verwarming paneel afzonderlijk kan worden geregeld. Je kunt zelfs je infrarood verwarming regelen terwijl je onderweg bent met de app op je mobiele telefoon, zodat je nooit meer terugkeert naar een koud huis.

Verminder je ecologische voetafdruk: verwarmen zonder gas

Nu er tegenwoordig een enorme nadruk wordt gelegd op de bescherming van het milieu, kun je direct je CO2 uitstoot verminderen door een elektrische wand verwarming te installeren. Verwarming is vaak de grootste bron van CO2 uitstoot van woningen, maar als je investeert in moderne milieuvriendelijke warmtepanelen draag je een steentje bij aan de bestrijding van klimaatverandering. Het is vermeldenswaard dat elektrische wand verwarming tot wel 93% van de gebruikte elektriciteit omzet in warmte. En dit helpt je aanzienlijk om de het energieverbruik te verminderen en energieverspilling te voorkomen.

beste infrarood verwarmingspaneel infrarood paneel badkamer ir verwarmingspanelen handdoekdroger handdoek beugel handdoek droogrek schimmel voorkomen

Meer weten over het muur paneel kopen?

Het is altijd een goed idee om en elektrische muur paneel te kopen. Je verwarmt je huis zonder gas, je hebt geen onderhoudskosten en het verbruik is zeer zuinig. Als je vragen hebt over de Duitse kwaliteit infrarood wand panelen die we bij Infrarood Verwarming leveren, aarzel dan niet om vandaag nog contact op te nemen met ons team. Als gespecialiseerd verwarmingsbedrijf kunnen we je voorzien van alle aanvullende informatie die je nodig hebt voor een muur verwarming.

Mocht je besluiten om elektrische verwarming in je huis te installeren, dan kan ons ervaren team je de hulp bieden die je nodig hebt. We kunnen je niet alleen helpen het perfecte energie-efficiënte verwarmingssysteem voor je huis te ontwerpen, maar we kunnen ook de installatie voor je uitvoeren. We leveren een complete turnkey service en verwijderen zelfs je bestaande centrale verwarmingssysteem en natte radiatoren, zodat het project voor jou zo min mogelijk stress veroorzaakt.

Ook huis verwarmen zonder gas

Wil je ook je huis verwarmen zonder gas en besparen op je gasrekening? Kies dan voor infrarood panelen aan de wand. Een muur verwarming is verkrijgbaar in diverse wattages, afmetingen en uitvoeringen. Je hebt al een kleine wand verwarming van het merk Alkari voor 199 euro.

Bij Infrarood Verwarming zijn we er trots op dat we een sterk aanbevolen bedrijf zijn. En we kunnen je verzekeren dat je in veilige handen bent als je bij ons aanklopt voor je huis verwarmen zonder gas.

Vragen over elektrische verwarming

Heb je nog vragen over een infrarood kachel? Neem dan gerust contact op met Infrarood Verwarming. Of maak een afspraak in één van onze showrooms van HeatXL. Onze adviseurs leggen je graag de voordelen uit van elektrische verwarmen met infraroodstraling. Infrarood paneel is zuinig, gezond en onderhoudsvrij. Combineer infrarood verwarming met zonnepanelen voor een nog hogere kostenbesparing.

Meer informatie kan je ook lezen in onze infrarood verwarming blogs. Zoals elektrische bijverwarming woonkamer voor extra warmte. Kom meer te weten over onze duurzame, goedkope elektrische kachel met infraroodstraling. Een wand infrarood paneel kan je bovendien ook kopen in onze online winkel. Waar je ook terecht kan voor industriele verwarming kopen.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.