Voordelen slaapkamer verwarming 

Slaapkamer verwarming kopen

Ben je op zoek naar een zuinige slaapkamer verwarming? Denk dan eens aan een infrarood verwarming. Deze zuinige elektrische kachel verwarmt zonder gas de slaapkamers op een comfortabele en gezonde manier. Niet door de lucht te verwarmen, maar door stralingswarmte. Dit is een andere manier van slaapkamer verwarmen zonder gas. Bovendien zorgt deze elektrische kachel ook nog eens voor een gezond binnenklimaat. We leggen je de voordelen uit van onze zuinige elektrische verwarming slaapkamer.

Wat is de beste bijverwarming slaapkamer?

hoe werkt infrarood verwarming is infrarood verwarming gevaarlijk elektrische verwarming met thermostaat muur verwarming infrarood paneelverwarming

De beste bijverwarming slaapkamer is elektrisch en maakt gebruik van infraroodstraling. Wel te verstaan, de lange golf IR straling, welke niet zichtbaar is met ons blote oog. Bij een elektrische kachel heb je de keuze tussen convectie- en stralingswarmte. Wil je zonder gas verwarmen? Kies dan altijd voor de beste infrarood verwarming slaapkamer.

Waarom is een elektrische verwarming met infraroodstraling een verstandige keuze? Dit is om meerdere redenen, we sommen er aantal op:

 • Geen extra onderhoudskosten.
 • Gezonde warmte: stralingswarmte is vergelijkbaar met de zon, maar dan zonder UV-straling.
 • Onafhankelijk van fossiele brandstoffen.
 • Een breed scala aan prachtige ontwerpen die perfect in iedere ruimte passen.
 • Op afstand temperatuur regelen en instellen via slimme thermostaat.
 • De stralingswarmte wervelt geen stof op en is vriendelijke voor mensen met een allergie.
 • Optimale energiebesparing zeker in combinatie met zonnepanelen en energie opslag.
 • Gemakkelijk te gebruiken en schoon te houden.
 • CO2-neutraal met groene energie.
 • Eenvoudige installatie aan wand of plafond.
 • Droge muren betekent schimmelvrije muren.
  .

Beste positie infrarood paneel slaapkamer

Wat is de beste positie voor een infrarood paneel slaapkamer? Aan het plafond of aan de muur? Dit hangt af van hoe groot je slaapkamer is. Als ook hoe de indeling van de ruimte is, waar staat je bed bijvoorbeeld en heb je een vrije muur of niet? De warmtepanelen zijn slechts 1,8 tot 2,2 cm dik, dus altijd ruimtebesparend, zowel aan het plafond als aan de muur.

De positie van een infrarood verwarming slaapkamer is belangrijk, ook voor welke uitvoering je dan vervolgens kiest. Installeer je het verwarmingspaneel aan de wand? Dan kan je bijvoorbeeld kiezen voor een spiegel met verlichting. Monteer je de infrarood kachel aan het plafond, dan is een gekleurd plafond warmtepaneel ook heel mooi.

Infrarood verwarming plafond slaapkamer

infrarood verwarminspaneel plafond slaapkamer infrarood verwarming plafond slaapkamer

De montage van een infrarood verwarming plafond slaapkamer is slechts iets complexer dan montage aan de muur. Het voordeel van een plafond slaapkamer paneel is dat je ruimte overhoudt aan de muren voor een foto op te hangen of een kast tegen de muur te zetten.

Bij plafond montage zorg je ervoor dat de slaapkamer verwarming niet direct boven het hoofdeinde plaats. Sommige mensen ervaren dit namelijk als onaangenaam. Vergelijk het alsof je urenlang in de zon ligt met je hoofd. De beste plek is boven het voeteneind van het bed. Een plafond slaapkamer verwarming heeft een brede warmte verspreiding en ook de vloer warmt heerlijk op.

Muurpanelen slaapkamer

Plaatsing van de muurpanelen slaapkamer is een snelle en eenvoudige installatie. Vanaf de muur straalt de warmte de kamer in en kan het alle objecten en mensen goed verwarmen.

Het is energiezuiniger dan muurpanelen slaapkamer op vrije muren plaatst. Zorg dat er geen groot object in de weg staat, want obstructie verlaagt de warmteverspreiding. Hang ook geen gordijnen over de elektrische radiator.

De beste muur die je kan uitzoeken voor het warmte paneel is tegenover de buitenmuur. Op deze manier wordt de buitenmuur namelijk ook warm, waardoor deze droog wordt. Dit heeft als voordeel dat de isolatie beter werkt, maar ook dat schimmels verdwijnen.

Spiegel met verlichting slaapkamer

waarom infrarood verwarming is infrarood verwarming goedkoop is infrarood verwarming gevaarlijk welk infrarood paneel kiezen elektrische verwarmer Spiegel met verlichting slaapkamer

Infrarood Verwarming heeft vele mooie uitvoeringen voor iedere ruimte. Een spiegel met verlichting slaapkamer is een populair model. Dit is een spiegel met verwarming en verlichting. Hierbij komen twee energiezuinige werelden bij elkaar. Het zuinige infrarood spiegel paneel met de duurzame led-verlichting. Het oppervlak van de spiegel is mat, waarbij je kan kiezen voor diverse vermogens en afmetingen.

Wil je een passpiegel in de slaapkamerruimte? Kies dan voor een langwerpig model, wil je liever in de breedte dan is dat ook mogelijk. Je bedient de verlichting en de infrarood verwarming afzonderlijk van elkaar. Waarbij je slechts één aansluitpunt nodig hebt voor de montage. Het is de ideale slaapkamer verwarming.

Wil je meer informatie over slaapkamer verwarming ontvangen? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over andere verwarmingen, zoals de badkamer verwarming. En wat is een straalkachel badkamer bijvoorbeeld. Koop nu slaapkamer verwarming infrarood bij Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.