Over ons infrarood verwarming van HeatXL

Contact opnemen

Meer weten

Contact en meer weten over infraroodverwarming

Heb je vragen en wil je graag iemand van ons infrarood team spreken? Vul het contact formulier in. Wil je meer informatie over infraroodverwarming en met een adviseur spreken? Dat is ook heel goed mogelijk in één van onze showrooms of bij de officiële dealers.

Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd vlakbij Roosendaal, in Oud Gastel. Een kennismakingsgesprek is natuurlijk geheel vrijblijvend. Onze experts vertellen je alles over deze moderne en duurzame manier van verwarmen.

Neem vandaag nog contact met ons op. Natuurlijk kan je ook bellen voor een afspraak op locatie.

Wij leveren hoogwaardige infrarood panelen en elektrische verwarming oplossingen van gerenommeerde Europese fabrikanten. 

Infraroodverwarming kopen

Infraroodverwarming kopen doe je bij de grootste en goedkoopste infrarood verwarming dealer van de Benelux. Je kan ze kopen bij één van onze winkels of aangesloten preferred partners.

De infrarood panelen van HeatXL koop je tevens eenvoudig online via onze website en bij onze webshop.

Hier zijn alle modellen van de elektrische infraroodverwarming weergegeven. De verschillende typen, de diversiteit in vermogen, de kleuren en een omschrijving vind je allemaal in onze webwinkel terug.

Offerte aanvragen kan eenvoudig online. Uiteraard kan je ook langskomen, maak bij voorkeur een afspraak.

Wij maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te informeren en adviseren. Ervaar bij ons alvast de warmte van infraroodverwarming.

Over ons bedrijf HeatXL

Sinds 2008 is HeatXL exclusief distributeur van infrarood verwarming voor verschillende Duitse en ook Europese merken.

Kies daarom voor de zekerheid van topkwaliteit producten. Bij HeatXL ontvang je tevens een degelijk advies van onze ervaren infrarood verwarming adviseurs.

Wij hebben A merken infrarood verwarming van hoge kwaliteit. Infrarood panelen voor woning, bedrijf en utiliteiten. Wij zijn producent infrarood panelen, groothandel infrarood verwarming en importeur infrarood verwarming.

Wil je offerte aanvragen of langskomen voor een demonstratie in de showroom? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Wij vertellen je namelijk graag alles over onze infrarood panelen en toebehoren. Zoals onze slimme thermostaten, dimmers en relaiskasten.

NEEM CONTACT MET ONS OP

HeatXL.com

+31 (0)165-714107

info@heatxl.com

Infraroodverwarming

Infraroodverwarming van HeatXL is het zuinige alternatief voor je radiatoren of vloerverwarming. Deze vorm van verwarming is overigens niet alleen geschikt voor goed geïsoleerde nieuwbouw huizen.

Ook voor de toepassing in bestaande bouw hebben wij als HeatXL een groot assortiment infrarood panelen.

Infrarood panelen kunnen in verschillende situaties worden ingezet. Zo kan een infrarood paneel je traditionele verwarming met radiatoren in huis vervangen. In dat geval wordt infrarood verwarming ingezet als een hoofdverwarming.

Anderzijds is het ook mogelijk om met infraroodpanelen op een slimme manier bepaalde plekken in uw woning te voorzien van extra warmte. In dat geval spreken we over bijverwarming.

Afspraak maken

Als je bij jouw bezoek aan een van onze showrooms direct geholpen wilt worden, adviseren wij je van te voren een afspraak te maken. Wij als HeatXL maken dan voldoende tijd voor jou vrij om je uitgebreid te kunnen informeren en adviseren.

Je hebt liever advies bij jou op locatie? Wil je meer weten over onze producten? Deze mogelijkheid bestaat ook, onze HeatXL adviseur komt dan bij jou langs. Via het contactformulier hiernaast kan je gemakkelijk en snel een afspraak maken waar en wanneer het jou uitkomt. Of het nu gaat om een bezoek aan één van onze showroomlocaties of een afspraak bij jou thuis.

Infrarood verwarming kopen doet je niet elke dag, daarom staat HeatXL garant voor persoonlijk, deskundig en betrouwbaar advies een heldere offerte en eerlijke prijzen.

Ons HeatXL hoofdkantoor

In deze showrooms krijg je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken en je deskundig te laten adviseren over de mogelijkheden met infrarood verwarming.

De inrichting is zo afgestemd dat je een reëel beeld krijgt van de mogelijkheden. Daarnaast staat alles gevarieerd opgesteld met voldoende wisselingen in stijl, materialen en prijs.

Het hoofdkantoor van HeatXL is gevestigd in Oud Gastel, Roosendaal,
daarnaast zijn er diverse prefered partners met showrooms in Nederland en België.

Bij ons Heat XL kantoor kan je kosteloos parkeren.