Infrarood verwarming producten

Infrarood verwarming Producten

Infrarood verwarming thermostaat

Een infrarood verwarming thermostaat zorgt voor een constante temperatuur in de kamer. Er zijn drie soorten thermostaten. Namelijk plug-in thermostaat, draadloze wifi thermostaat en geïntegreerde slimme thermostaat. De laatst genoemde bedien je met een app op je smartphone.

Infrarood verwarming thermostaat draagt bij aan de energiebesparing, omdat het paneel alleen aan gaat wanneer het nodig is. Duurzaam en efficiënt.

Alles over infrarood verwarming thermostaat. 

Infrarood panelen woonkamer

De infrarood panelen woonkamer zijn een aanvulling op je inrichting. Infrarood verwarming is namelijk zeer dun, modern en in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Ze mogen opvallen, maar zijn ook heel mooi strak weg te werken zodat ze opgaan in de woonkamer.

Infrarood panelen woonkamer zijn in verschillende maten, vormen en vermogens verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in een beeldpaneel, spiegelpaneel, krijtbord of metaalpaneel.

Wil je meer weten over infrarood panelen woonkamer?

Infrarood panelen badkamer

Infrarood panelen badkamer zijn ideaal voor vochtige ruimtes. De infrarood stralen warmen de muren, vloer en badkamer meubels op. Je profiteer daardoor van een lagere luchtvochtigheid, waardoor je geen last hebt van schimmelvorming in de warme muren.

Een veel voorkomende combinatie in de badkamer is een infrarood paneel als handdoek beugel met een infrarood spiegelpaneel. Geen beslagen spiegel meer en een warme handdoek.

Informatie over Infrarood panelen badkamer nodig?

Infrarood verwarming kinderkamer

Infrarood verwarming kinderkamer biedt aangename warmte in de kamer. Kies een felle kleur voor het warmtepaneel, staat ook nog eens leuk in de kinderkamer. Of een infrarood beeldpaneel als schilderij op de muur. Een krijtbord paneel om op te tekenen.

De infraroodverwarming is uitgerust met bescherming tegen oververhitting en schakelen daardoor automatisch uit als ze te heet worden. Een infrarood paneel in de kinderkamer is daarom over het algemeen volkomen onschadelijk.

Wil je ook Infrarood verwarming kinderkamer kopen?

Infrarood verwarming keuken

Infrarood verwarming keuken is zeer handig als bijverwarming. Het zorgt namelijk voor de juiste temperatuur in de keuken. Het metalen of glazen infrarood paneel is slechts 2 cm dik en daardoor ruimte besparend. Een infraroodverwarming keuken is zuinig in verbruik en daarnaast heerlijk warm.

Een infrarood krijtbord paneel is bijzonder geschikt voor in de keuken. Het is net als een echt schoolbord, welke je met krijt beschrijft.

Uitgebreide informatie Infrarood verwarming keuken

Infrarood panelen slaapkamer

Met een infrarood panelen slaapkamer verwarm je de ruimte precies zoals jij dat wilt. Vooral tijdens de koude maanden, is het in de ochtend erg koud. In het donker en in de kou opstaan is dan geen pretje. De beste oplossing is een infrarood paneel om de slaapkamer te verwarmen.

Infrarood panelen slaapkamer brengen de ideale luchtvochtigheid in huis. Je hebt hierdoor een goede ademhaling en betere nachtrust. Installeer de infraroodverwarming aan de muur of plafond en geniet ’s morgens van warm opstaan.

Hoe gaat het kopen van infrarood panelen slaapkamer 

Infraroodpanelen in een vakantie woning

Infraroodpanelen in een vakantie woning is de beste keuze voor jouw tweede verblijf. Feit is dat een vakantiewoning bijna nooit permanent bewoond is en dus vaak leeg staat. In koude maanden koelt de woning snel af als je er zelf niet bent. Vermijd hoge kosten voor verwarming in je vakantiehuis.

Voor een elektrische infraroodverwarming heb je geen waterleidingen of een gas leverancier nodig. Ieder huis heeft een stroomaansluiting, dat is het enige wat je nodig hebt om een infraroodverwarming aan te zetten.

Wil informatie over infraroodpanelen in een vakantie woning

Infrarood bijverwarming

Infrarood panelen zijn ideaal voor het bij verwarmen van een ruimte. De infrarood bijverwarming biedt een warmte oplossing voor plekken waar het te koud is. In bestaande huizen met een lage isolatiewaarde zijn infrarood panelen zeer geschikt om te gebruiken als bijverwarming.

Voor ruimtes die niet vaak worden gebruikt, zoals de zolder of hobbyruimte is een infrarood bijverwarming een slimme en snelle oplossing. Snelle en efficiënte warmte.

Wil je uitleg over infrarood bijverwarming?

Infrarood panelen garage

Infrarood panelen garage zijn goed in te zetten als bijverwarming. Afhankelijk van het vermogen is de maximale temperatuur in 8 tot 15 minuten bereikt. Om deze reden is een infrarood verwarming zeer geschikt om te installeren in ruimtes die je niet vaak gebruikt, zoals een garage

In de garage hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden, alleen daar waar jij aan het werk bent. Infrarood panelen garage zijn zeer goed in staat lokaal te verwarmen.

Extra informatie infrarood panelen garage nodig?

Infrarood panelen plafond

Infrarood panelen plafond montage adviseren wij altijd voor in de woonkamer. Infrarood plafond verwarming zijn vlakke warmte panelen die eenvoudig aan of in het plafond kunnen worden bevestigd. Zowel als hoofd- als bijverwarming te gebruiken.

Infrarood panelen plafond hebben met de infrarode straling een grotere warmtedekking. Uit het zicht en uit het hart liggende warmtebron voor een heerlijke warmte afgifte.

Wil je ook Infrarood panelen plafond kopen?

Spiegel- en wandpanelen

Spiegel- en wandpanelen voor in de woonkamer of andere ruimte in de woning of kantoor. Een infrarood spiegel paneel zien we ook vaak terug in de badkamer. Het neemt weinig ruimte in beslag en je hebt nooit meer last van een beslagen spiegel. Ook staan ze erg mooi in de ontvangsthal.

Een spiegel- en wandpanelen infrarood verwarming monteer je eenvoudig en snel aan de wand. Ideaal ook voor in de kledingkamer of slaapkamer, je hebt gelijk een passpiegel bij de hand.

Uitleg over Spiegel- en wandpanelen.

Kantoor infrarood verwarming

Bij kantoor infrarood verwarming worden de warmtepanelen direct boven de werkplek aan het plafond gemonteerd. Daardoor nemen ze geen ruimte in beslag. De infrarood panelen plafond worden in het rooster plafond geïntegreerd en zijn daardoor volledig onzichtbaar.

Creëer de perfecte werksfeer voor je personeel met kantoor infrarood verwarming. Duurzaam en zuinig in gebruik. Geen luchtcirculatie waardoor het binnenklimaat ook gezonder is.

kantoor infrarood verwarming kopen?

Hot yoga infrarood verwarming

HeatXL heeft een gepatenteerd hotyoga verwarming systeem ontwikkeld. Dit systeem is specifiek gemaakt voor yogastudio verwarming van speciaal ESG veiligheidsglas. De daarbij behorende thermostaten sturen gericht de hot yoga infrarood verwarming aan bij hogere temperaturen.

Hotyoga heating panelen zijn speciaal ontwikkeld en geproduceerd met het oog op de verwarming van een hot yogaruimte of hot pilates studio tot wel 40 graden Celsius.

Wil je ook hotyoga verwarming voor jouw studio?

Loods infrarood verwarming

De beste manier om grote loodsen duurzaam te verwarmen is door middel van loods infrarood verwarming. Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen. Elektrische infrarood verwarming kan heel gericht een zone verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

De loods infrarood verwarming van HeatXL is voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

Wil je ook loods infrarood verwarming voor jouw bedrijf?

HeatXL infrarood panelen glas

De HeatXL infrarood panelen glas zijn gemaakt van gehard veiligheidsglas. De infrarood panelen glas zijn standaard afgewerkt in zwart of wit glas. En verkrijgbaar in diverse maten en uitvoeringen. De HeatXL glaspanelen hebben een lage oppervlakte temperatuur en zijn daardoor geschikt voor toepassing in woningen en kantoor.

Combineer de HeatXL infrarood panelen glas met een slimme thermostaat voor een optimale besparing op de energie kosten.

Alles weten over infrarood panelen glas.

HeatXL infrarood panelen metaal

Naast ons standaard pakket levert HeatXL ook laag temperatuur HeatXL infrarood panelen metaal uitvoering. Deze warmtepanelen zijn uitermate geschikt voor het gebruik in een systeemplafond of aan witte muren. De panelen gaan namelijk op in het interieur. Je ziet niet eens dat er een verwarming aan de wand hangt.

De HeatXL infrarood panelen metaal zijn verkrijgbaar in diverse maten en zijn eventueel ook over te schilderen. Combineer de panelen met de slimme geïntegreerde thermostaat.

Informatie over HeatXL infrarood panelen metaal

HeatXL infrarood panelen spiegel

HeatXL infrarood panelen spiegel hebben een speciale spiegel afwerking. Ze zijn uitermate geschikt voor gebruik in woonkamers, badkamer, slaapkamer, toilet ruimtes, kantoren, winkels, scholen, kassaplaatsen en hobby ruimtes.

Het unieke koolstofvezel verwarmingselement zorgt vervolgens voor een goede verdeling van de infrarood warmte. De HeatXL infrarood panelen spiegel zijn verkrijgbaar met of zonder frame en leverbaar in alle RAL kleuren. Zodat het altijd bij je interieur past.

Koop HeatXL infrarood panelen spiegel

Hal infrarood verwarming

Industriële hal infrarood verwarming wordt toegepast op werkplek verwarming in magazijne, hallen en loodsen. De hal infrarood verwarming kan heel gericht een zone opwarmen. Zelfs wanneer toegangsdeuren open staan, blijft de warmte op de werkplek bestaan.

De directe infrarood heater maakt gebruik van korte golf infraroodstraling. Dit heeft als voordeel dat de stralen krachtig zijn en daarnaast een groot bereik hebben. De infrarood stralen worden niet onderbroken door luchtcirculatie.

Kies nu ook voor Industriële hal infrarood verwarming 

Woonunit infrarood verwarming

Een woonunit infrarood verwarming is geschikt om voor het efficient verwarmen van een klein huis, container woning of wooncaravan. Ook zie je de woonunit infrarood verwarming vaak terug in de bouwketen op constructie werkplaatsen.

Door de korte opwarmtijd geniet je al binnen enkele minuten van de warme infrarood warmte. Goedkoop in de aanleg en efficiënt in gebruik. Geschikt voor noodgebouwen, Tiny Houses of bijgebouwen.

Laat alles uitleggen over woonunit infrarood verwarming.

Werkplek infrarood verwarming

Werkplek infrarood verwarming voor winkels, inpaktafels of werkplaatsen. Met een werkplek verwarming realiseer je snel en eenvoudig een directe warme werkplek bij je bureau of werkblad. Geen koude benen of voeten meer onder je bureau.

Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood verwarming zeer zuinig in energie verbruik is. Een werkplek verwarming kan vervolgens eenvoudig onder een bureau worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

Kies voor Werkplek infrarood verwarming van HeatXL.

Heb je advies nodig over welke infraroodverwarming het beste in jouw woning, kantoor of industrieel pand past? Neem contact op met HeatXL of kom bij ons langs. Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken een passende offerte op basis van jouw wensen.