Nieuwe verwarming kopen: breng de zon in huis

Woning elektrisch verwarmen met nieuwe verwarming

Infrarood verwarming is de nieuwe verwarming die zuinig, gezond en comfortabel warm is. Een woning elektrisch verwarmen met infraroodstraling, daarmee breng je letterlijk de zon in huis. Infraroodwarmte is namelijk te vergelijken met de warmte van de zonnestralen, maar dan zonder de schadelijke Uv-straling. Het verwarmt direct de objecten in het huis op, wat een zeer aangename en intense warmte geeft. We gaan verder in op de voordelen van nieuwe verwarming kopen voor nieuwbouwwoningen.

  • Energiezuinig in verbruik
  • Verkort de bouwtijd
  • Geen nazorg- en onderhoudskosten
  • Voorspelbare lage energiekosten
  • Gezond binnenklimaat

nieuwe verwarming

Infrarood verwarming in nieuwbouw

Voel je goed en bespaar geld met een infrarood verwarming. Wie zijn eigen huis bouwt, of wacht op de oplevering van een nieuwbouwwoning, heeft veel ideeën over de inrichting ervan. Zodat energie-efficiëntie en een gevoel van welzijn in harmonie zijn.

Infrarood panelen maken je huis nog comfortabeler. In tegenstelling tot conventionele radiatoren verwarmt de weldadige infraroodstraling van Infrarood Verwarming niet de lucht in de kamer, maar de oppervlakken en het menselijk lichaam zelf. Deze stralingswarmte zorgt voor een comfortabeler warmtegevoel, zelfs bij lage temperaturen.

In een nieuw gebouw met perfecte isolatietechniek is een infrarood verwarming de crème de la crème van de verwarmingsmethoden. De installatiekosten zijn ongeveer 50 procent lager dan bij conventionele verwarmingssystemen. Bovendien hebben nieuwe gebouwen over het algemeen heel weinig verwarmingsenergie nodig. Het grote voordeel: wanneer de infrarood verwarming nodig is, is deze onmiddellijk klaar voor gebruik met behaaglijke gevoelswarmte. Er is geen lange opwarmtijd of onderhoud voor nodig. Wat zijn nog meer de voordelen van een nieuwe verwarming kopen met infraroodstraling voor nieuwbouw woningen.

Voordelen infrarood verwarming bij nieuwe woning

Wat zijn de voordelen infrarood verwarming bij een nieuwe woning? We hebben deze voor je op een rij gezet. Een nieuwe verwarming uitzoeken hoort namelijk ook bij het proces van een nieuw huis betreden. Een woning elektrisch verwarmen is de oplossing om een nieuwe woning te voorzien van heerlijke warmte. En dat op een energie-efficiënte wijze.

infrarood kachel elektrische wandverwarming elektrische kachel zuinig infrarood heater

1. Geen nazorg- en onderhoudskosten met nieuwe verwarming

Centrale verwarming heeft regelmatig onderhoud nodig. Bespaar jezelf de kosten van een onderhoudscontract voor de pomp en ketel of een bezoek van de schoorsteenveger en koop een nieuwe verwarming met infrarood. Onderhoudsvrije verwarmingspanelen van Infrarood Verwarming zijn Duitse meesterwerken van functioneel principe en materiaalverwerking. Je krijgt twee tot vijf jaar garantie op verwarmingsmodules en regelingen.

2. Verkort de bouwtijd – Bespaar kosten met infrarood paneel

Voor een infrarood paneel hoef je geen leidingen te leggen of een verwarmingsruimte te plannen. Idealiter is zelfs vloerverwarming niet meer nodig, waardoor de dekvloer dunner wordt en sneller kan drogen. Dit bespaart bouw-, materiaal- en montagekosten en vooral tijd. Bij de verdeling van de stroomleidingen moet alleen rekening worden gehouden met de bijbehorende stroomaansluitingen. De installatietijd per infrarood paneel, inclusief de thermostaat regeling, is minder dan 30 minuten.

3. Voorspelbare en lage energiekosten

Infrarood warmtepanelen zijn de perfecte verwarmingsoplossing voor de goed geïsoleerde nieuwbouw huizen. De aanschafkosten zijn laag, terwijl de verwarmingsmodules onderhoudsvrij zijn door het ontbreken van bewegende delen. Hiermee moet rekening worden gehouden bij de berekening van de energiekosten. Stroomkosten worden alleen gemaakt voor de werking van de afzonderlijke infrarood warmtepanelen wanneer ze zijn ingeschakeld. Je beslist naargelang de weersomstandigheden en persoonlijke voorkeuren.

4. Gezonde verwarming: beste klimaat voor mensen met een allergie

Het infrarood verwarmingsprincipe zorgt voor een gezond binnenklimaat. De stralingswarmte van deze nieuwe verwarming werkt als de diepe warmte die je voelt bij het zonnebaden en verhoogt het welzijn. Door de gelijkmatige warmteverdeling ontstaat er minder tochtlucht en wordt er minder stof aangewakkerd. Zo droogt de lucht niet uit en kunnen ogen en slijmvliezen zich ontspannen. Je huis wordt een oase van welzijn. Overigens: maak je geen zorgen over elektrosmog, de infraroodstralers van Infrarood Verwarming hebben verschillende keurmerken en certificeringen.

5. Verwarmen zonder energieverlies met nieuwe verwarming

Op de weg van de ketel naar de individuele radiator laten conventionele verwarmingssystemen veel energie achter. Een nieuwe verwarming infrarood heeft het voordeel van een gedecentraliseerd systeem, wat betekent dat elke warmtepaneel voor zichzelf werkt. De warmtepanelen zijn ook afzonderlijk van elkaar te bedienen middels de thermostaat regeling. De warmte wordt opgewekt waar nodig dit nodig is. Dit leidt niet tot vermogensverlies, maar zet de volledige energie om in warmte. Vooral voor nieuwe gebouwen met een perfecte isolatietechniek is de nieuwe verwarming infrarood een interessante thermische oplossing.

elektrische kachel nieuwe verwarming

Beste manier voor woning elektrisch verwarmen

Je woning elektrisch verwarmen is de beste keuze die je kan maken. In combinatie met groene stroom stoot je bovendien geen CO2 uit. Met infrarood panelen in huis heb je ook een lagere energierekening. Combineer infrarood verwarming met zonnepanelen voor een nog hogere kostenbesparing. Infrarood panelen zijn zeer zuinig in verbruik, je bespaart al snel tussen de 30 en 50% op de verwarmingskosten ten opzichte van een convectie verwarming.

Heb je nog vragen over nieuw verwarming kopen? Neem dan gerust contact op met Infrarood Verwarming. Of maak een afspraak in één van onze showrooms van HeatXL. Onze adviseurs leggen je graag de voordelen uit van nieuwe verwarming. Infrarood paneel is zuinig, gezond en onderhoudsvrij.

Meer informatie kan je ook lezen in onze infrarood verwarming blogs. Zoals welke elektrische verwarmer kiezen. Kom meer te weten over onze duurzame, goedkope elektrische kachel met infraroodstraling. Nieuwe verwarming kopen kan overigens ook in onze online winkel. Waar je ook terecht kan voor industriele verwarming kopen.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.