Infraroodpaneel

infraroodverwarming (13)

Infraroodpaneel woonkamer

De infrarood panelen woonkamer zijn een aanvulling op je inrichting. Infrarood verwarming is namelijk zeer dun, modern en in verschillende vormen en maten verkrijgbaar. Ze mogen opvallen, maar zijn ook heel mooi strak weg te werken zodat ze opgaan in de woonkamer. 

Infrarood panelen woonkamer zijn in verschillende maten, vormen en vermogens verkrijgbaar. Bijvoorbeeld in een beeldpaneel, spiegelpaneel, krijtbord of metaalpaneel.

infraroodverwarming badkamer

Infraroodpaneel badkamer

Infrarood panelen badkamer zijn ideaal voor vochtige ruimtes. De infrarood stralen warmen de muren, vloer en badkamer meubels op. Je profiteer daardoor van een lagere luchtvochtigheid, waardoor je geen last hebt van schimmelvorming in de warme muren.

Een veel voorkomende combinatie in de badkamer is een infrarood paneel als handdoek beugel met een infrarood spiegelpaneel. Geen beslagen spiegel meer en een warme handdoek.

Infrarood verwarming keuken

Infrarood verwarming keuken is zeer handig als bijverwarming. Het zorgt namelijk voor de juiste temperatuur in de keuken. Het metalen of glazen infrarood paneel is slechts 2 cm dik en daardoor ruimte besparend. Een infraroodverwarming keuken is zuinig in verbruik en daarnaast heerlijk warm.

Een infrarood krijtbord paneel is bijzonder geschikt voor in de keuken. Het is net als een echt schoolbord, welke je met krijt beschrijft. 

infraroodverwarming kinderkamer

Infraroodpaneel kinderkamer

Infrarood verwarming kinderkamer biedt aangename warmte in de kamer. Kies een felle kleur voor het warmtepaneel, staat ook nog eens leuk in de kinderkamer. Of een infrarood beeldpaneel als schilderij op de muur. Een krijtbord paneel om op te tekenen. 

De infraroodverwarming is uitgerust met bescherming tegen oververhitting en schakelen daardoor automatisch uit als ze te heet worden. Een infrarood paneel in de kinderkamer is daarom over het algemeen volkomen onschadelijk.

infraroodverwarming slaapkamer

Infrarood panelen slaapkamer

Met een infrarood panelen slaapkamer verwarm je de ruimte precies zoals jij dat wilt. Vooral tijdens de koude maanden, is het in de ochtend erg koud. In het donker en in de kou opstaan is dan geen pretje. De beste oplossing is een infrarood paneel om de slaapkamer te verwarmen.

Infrarood panelen slaapkamer brengen de ideale luchtvochtigheid in huis. Je hebt hierdoor een goede ademhaling en betere nachtrust. Installeer de infraroodverwarming aan de muur of plafond en geniet ’s morgens van warm opstaan.

infraroodverwarming bijverwarming

Infrarood bijverwarming

Infrarood panelen zijn ideaal voor het bij verwarmen van een ruimte. De infrarood bijverwarming biedt een warmte oplossing voor plekken waar het te koud is. In bestaande huizen met een lage isolatiewaarde zijn infrarood panelen zeer geschikt om te gebruiken als bijverwarming.

Voor ruimtes die niet vaak worden gebruikt, zoals de zolder of hobbyruimte is een infrarood bijverwarming een slimme en snelle oplossing. Snelle en efficiënte warmte.