Infrarood verwarming verkooppunten

Verkooppunten infrarood panelen

Klanten vragen zich af waar de verkooppunten van infrarood verwarming zich bevinden. Wie zijn de leveranciers in Nederland van infrarood verwarming? En waar kan je het beste de infrarood panelen kopen? 

De populariteit van verwarmen door middel van infrarood stralen neemt steeds meer toe. Infrarood warmtepanelen zijn een slimme en zuinige manier om je woning te verwarmen. De onschadelijke infrarode warmte stralen zorgen daarbij voor een comfortabel gevoel. 

Het is trouwens niet vreemd dat de vraag naar elektrische verwarming met infrarood stralen steeds meer toeneemt. De olie- en gasreserves zijn namelijk niet oneindig voorradig voor de conventioneel verwarming systemen. 

Ze zijn daarnaast niet milieu vriendelijk en de prijzen voor deze fossiele brandstoffen worden steeds hoger. Geen wonder dat de moderne infrarood panelen een duurzame oplossing zijn om je woning te verwarmen. 

Dit is de juiste energievorm die alle stroom direct uit windkracht of fotosynthese zonnekracht opwekt. Zo ben je absoluut onafhankelijk van de beschikbaarheid van fossiele brandstoffen. We moeten met z’n allen van het gas af. 

Kies daarom voor elektrisch verwarmen met infrarood verwarming in combinatie met een warmtepompboiler voor je warm water voorziening.

Infrarood verwarmingen stoten geen CO2 uit en vormen samen met zonnepanelen een milieuvriendelijk alternatief. Stop met de centrale verwarming en neem daarvoor in de plaats infrarood panelen. 

Duurzaam, goedkoop, energie zuinig en ook nog eens comfortabel warm. Stap nu over op onze hoge kwaliteit infrarood warmte panelen met 2 tot 5 jaar garantie.

schilderij met infrarood paneel boven het bed design verwarming

Snel groeiende infrarood markt

De snel groeiende infrarood verwarming aanbieders is enorm. Je kan tegenwoordig zelfs ir panelen bij de doe het zelf zaak kopen. Let altijd op bij de koop van ir verwarmingen dat je een hoogwaardig paneel koopt. Dit om problemen in de toekomst te voorkomen. 

Nederland heeft een aantal leveranciers van hoogwaardige infrarood panelen. Infraroodpaneel is de grootste leverancier van infrarood panelen in Nederland. Kwaliteit en service staan bij ons boven aan de prioriteiten lijst.

Voorkom miskopen

De markt voor innovatieve infrarood panelen is zeer lucratief. Daardoor worden er soms verwarmingen verkocht onder de naam van ‘infrarood verwarming’ die niet voldoen aan de juiste eisen. Helaas is in Nederland de infrarood verwarmingen markt nog niet beschermd. 

De zogenaamde infrarood verwarmingen die onder deze naam verkocht worden, voldoen niet aan:

 • de hoge veiligheid voorschriften 
 • zenden weinig of geen infrarood straling naar de omgeving uit
 • voldoen niet aan de behoeften en eisen van de klant
 • zijn ook niet duurzaam. 
  .

Voorkom een slechte investering! 

Maak een goede vergelijking van leveranciers. Voordat je over gaat op de aanschaf van een infrarood paneel. Kies hier de betrouwbare aanbieders uit en ga langs bij de showrooms. Het is zeer verstandig om goed infrarood panelen advies in te winnen bij bijvoorbeeld onze energie deskundigen. 

De internet vergelijking websites geven je een breed scala aan informatie over de verschillende infrarood verwarming systemen. Ook tref je hier enkele aanbieders aan van ir panelen. 

Online kan je tegenwoordig ook op vele plekken infrarood verwarming kopen. Wanneer je online iets koopt, raden wij aan je goed te laten informeren. Lees de klant beoordelingen. Daarbij zeggende geld ook hier dat online beoordelingen van vermeende kopers niet altijd authentiek hoeven te zijn. 

ecaros metaal infraroodpaneel voor kunst foto en print

Kijk naar service, kwaliteit en veiligheid

De markt van infrarood verwarming mag dan in Nederland nog niet beschermd zijn. Wel bestaan er diverse keurmerken en certificeringen voor infrarood warmtepanelen waarmee de service, kwaliteit en veiligheid wordt aangetoond. 

CE-labels, TÜV keurmerk en “Made in Germany” zijn hoogwaardige infrarood panelen. Let wel op dat de CE-labels vervalst kunnen zijn door Aziatische import producten. 

Hoogwaardige fabrikanten hebben al deze keurmerken, maar bieden daarnaast ook altijd een lange garantie aan. De fabrieksgarantie is standaard twee jaar. 

Leveranciers van hoogwaardig ir panelen bieden meer aan, meestal tussen de drie en vijf jaar garantie. Daarmee vertrouwen zij op hun eigen producten. Dit geeft vertrouwen aan de consument. 

Hoogwaardige kwaliteit infrarood panelen hebben namelijk een zeer lange levensduur en behoeven geen onderhoud. Deze garanties geven de hoge kwaliteit aan van de gebruikte materialen. 

De toepassing van een infrarood verwarming is zuinig, duurzaam en is een milieu vriendelijke manier van verwarmen.

Goede leveranciers worden tevens gekenmerkt door contractuele service beloften voor eventuele vragen en/of problemen in de toekomst. Het is tevens een goed teken van hoge service gerichtheid en kwaliteit.

Infrarood panelen als hoofdverwarming verkooppunten

Infraroodpaneel biedt kwaliteit en service

De infrarood panelen van leverancier Infraroodpaneel kost bij de aankoop wellicht iets meer, omdat het van hoogwaardige Duitse kwaliteit is. Lees “Made in Germany”. De infrarood verwarmingen zijn niet gefabriceerd in China of een ander Aziatische landen. De producten zijn stuk voor stuk zorgvuldig met de hand gemaakt. 

De materialen die wij gebruiken, worden in Duitsland gefabriceerd. Deels door het gerenommeerde instituut Fraunhofer en zijn exclusief bestemd voor Infraroodpaneel.

Alle producten zijn onderworpen aan een zeer strenge kwaliteit controle voordat ze de fabriek verlaten. Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige producten af te leveren waar de consument jarenlang zonder problemen van geniet. 

Daarnaast geven wij altijd deskundig advies en tevens ondersteuning na de aankoop. Standaard biedt Infraroodpaneel twee jaar garantie op de ir panelen aan. Bij natuursteen panelen is dit zelfs 5 tot 10 jaar. Op de Ecaros panelen is dit 3 jaar en de Welltherm panelen 5 jaar.

Bij Infraroodpaneel eindigt de service niet met de aankoop van een ir verwarming. Wij willen dat je tevreden bent en dat je thuis geniet van de goede investering in warmte. Alle onze infrarood panelen zijn enorm zuinig. Je verdient daardoor je investering snel terug. 

infraroodpanelen winkel infrarood verwarming verkooppunten

Verkoopkanalen van Infraroodpaneel

Infraroodpaneel heeft verschillende verkoopkanalen. Allereerst kan je een infrarood verwarming kopen via de online shop. Voor 12.00 uur besteld betekent dat je het ir paneel de volgende werkdag in huis hebt, mits voorradig. 

Daarnaast kan je natuurlijk een bezoek brengen aan één van de showrooms van de officiële dealers. Het hoofdkantoor van Infraroodpaneel is gevestigd in Oud Gastel, vlakbij Roosendaal. Daarnaast zijn er diverse preferred partners met showrooms in Nederland en België. 

In de showrooms krijgt je alle gelegenheid om op je gemak rond te kijken. Voel ook gelijk de warmte van de ir stralen. Laat je goed informeren door onze ir specialisten. Heb je vragen? Al jouw vragen worden beantwoord door onze deskundige adviseurs. Wij maken exacte berekening hoeveel geld je gaat besparen. 

Infraroodpanelen zijn modieus en stijlvol. Je richt jouw huis of kantoor prachtig in. Tevens ben je gelijk verlost van die lelijke stinkende radiatoren. 

Wist je trouwens dat infrarood panelen ook geurloos en geruisloos zijn? Geniet van de stille warmte. 

Je wilt toch een verfijnde verwarming, een infrarood verwarming die elegant en luxueus in je interieur past? De infrarood panelen zijn klein, plat en in diverse kleuren en vormen verkrijgbaar. 

Het is bijvoorbeeld mogelijk om een prachtige foto en kunst of een mooi schilderij op het paneel te laten drukken. Je krijgt de complimenten van je familieleden en vrienden over jouw nieuwe infrarood paneel die aan de muur hangt. 

Wat kosten infrarood panelen?

In vergelijking met conventionele verwarming zijn de aanschafkosten voor infrarood panelen laag. De infrarood panelen prijs hangt onder andere af van de volgende factoren:

 • Gewenst ontwerp (paneel van metaal, glas, natuursteen of aluminium).
 • Het vermogen van de infrarood panelen.
 • Kwaliteit van het infrarood paneel.
 • De thermostaat, is deze geïntegreerd of niet.
  .

Je hebt al een infraroodpaneel voor een kleine honderd euro. Wanneer je voor een groter en vermogender paneel gaat, kunnen de prijzen oplopen naar boven duizend euro. 

Welltherm-WT-RL0609-PRINT-infrarood-verwarming-st001

Voordelen van de infrarood panelen

 • Weinig ruimte benodigd door het vlakke paneeloppervlak.
 • Zeer efficiënte verwarming technologie.
 • Vele ontwerp mogelijkheden.
 • Eenvoudige installatie aan de muur of plafond.
 • Aangename directe warmte.
 • Geruisloos.
 • Geurloos.
 • Lage installatie kosten.
 • Geen onderhoudskosten. 
 • Geen rondzwevende stofdeeltjes of bacteriën in de lucht. 
 • Juiste luchtvochtigheid in de kamer, waardoor je geen droge ogen, lippen en huid krijgt.
 • Warme muren, waardoor schimmelvorming geen kans heeft. 
  .

Tips voor laag energie verbruik

Wanneer je jouw infrarood panelen hebt gekocht, kan je veel besparen op het verbruik. En dus ook op de energie rekening. Wij geven je daarvoor enkele tips: 

 • Verwarm alleen de ruimte waar het nodig is. Gebruik hiervoor eventueel aanwezigheidssensoren.
 • De kamers die niet vaak worden gebruikt, zoals de logeerkamer, zet je het ir paneel uit.
 • Positioneer het infrarood paneel goed. Plaats het ir paneel op een vrije muur. Obstructie vermindert namelijk de warmte verdeling. 
 • Regel de temperatuur met een slimme thermostaat of met de Smart Home App. 
 • Plaats een infrarood plafondpaneel. Deze heeft namelijk een wijde verspreiding van de warmte. 
 • Groene energie is de meest duurzame manier van verwarmen.
 • Wek zelf energie op door middel van zonnepanelen. Daardoor ben je CO2 neutraal.
  .

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.