Infrarood paneel met thermostaat

Voordelen infrarood paneel met thermostaat

Infrarood paneel met thermostaat kent veel voordelen. Het grootste pluspunt is natuurlijk dat je energie bespaart met een thermostaat verwarming, doordat deze nooit onnodig aan staat. Deze besparing kan oplopen tot 22% van de verwarmingskosten.

thermostaat infrarood verwarming ir panelen infrarood paneel met thermostaat

Daarnaast kan je met een draadloze thermostaat ieder verwarmingspaneel op de gewenste temperatuur instellen. Je regelt het infrarood paneel met thermostaat via een draadloze verbinding. Download de app waardoor je de stralingspanelen apart bedient via je mobiele telefoon of de tablet welke in verbinding staat met de wifi thermostaat.

Je kan de verbruikskosten daarmee in de gaten houden via de app, waardoor je leert van je eigen verwarmingsgedrag. Dit maakt energie besparen gelijk een stuk leuker, je ziet direct hoeveel energie je bespaart.

Wat is een infrarood verwarming met thermostaat?

Een infrarood verwarming met thermostaat is een apparaat in huis dat verbonden is met het centrale verwarmingssysteem en gebruikt wordt om de totale temperatuur te regelen door de omgevingstemperatuur in huis te controleren.

De infrarood verwarming kan een ingebouwde of stekker thermostaat hebben. De afzonderlijke infrarood panelen in huis bedien je eenvoudig via één hoofdstation. Als je een digitale wifi thermostaat hebt, kan je deze ook bedienen via de app op je smart device (smartphone, tablet of smartwatch).

Infrarood paneel met geïntegreerde of losse thermostaat

infrarood paneel met thermostaat

Koop een infrarood paneel met geïntegreerde thermostaat of sluit een losse thermostaat in je huis aan. Gebruik je het warmtepaneel als bijverwarming badkamer bijvoorbeeld, dan kan je een aparte thermostaat badkamer kopen. Geschikt voor alle badkamer infrarood panelen, zoals een spiegel met verwarming of handdoekdroger.

Enkele infrarood panelen hebben een ingebouwde thermostaat, zoals infrarood paneel Alkari met ITC sturing (Integrated Temperature Controller). Via één centrale thermostaat regel je in alle kamers de temperatuur. Dit is niet alleen handig, maar ook praktisch. Je bespaart ook direct op de verwarmingskosten. Een thermostatische regeling voor jouw infrarood verwarming draagt bij aan een energiebesparing die kan oplopen tot 22%.

Handige draadloze thermostaat

infrarood paneel met thermostaat

Eenvoudige, nauwkeurige en betrouwbare temperatuurregeling is mogelijk met handbediende of met een draadloze thermostaat met wifi. Gewenste temperatuur of temperatuurcyclus kunnen bij infraroodpaneel met thermostaat nauwkeurig ingesteld worden.

Ben je vergeten het infrarood paneel of elektrische kachel met thermostaat uit te zetten toen je van huis wegging? Geen probleem, via de app op je smartphone zet je deze op afstand uit of lager. Zo eenvoudig is een infrarood kachel met ingebouwde thermostaat of losse plug-in thermostaten. Lees het complete artikel Infrarood paneel met thermostaat.

Wil je meer informatie over infrarood paneel met thermostaat? Je kan voor infrarood paneel met thermostaat contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over infrarood paneel met thermostaat wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over infrarood paneel met thermostaat. Lees meer over thermostaten.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.