Infrarood paneel badkamer is zuinig

Infrarood paneel badkamer voor heerlijke warmte

infrarood paneel badkamer

Infrarood paneel badkamer zorgt niet alleen voor een uitstekende warme ruimte, maar is bovendien ook zuinig. Dit komt door de unieke verwarmingstechnologie die een infrarood paneel badkamer gebruikt, namelijk infraroodstraling. Deze elektrische verwarming zet maar liefs 93% van de energie om in warmte, wat een hoog rendement is.

Niet de lucht wordt verwarmd, maar direct de mensen en objecten in het stralingsgebied. Dit is een andere manier van verwarmen, zoals een convectiekachel doet. Hierdoor profiteer je van intenste warmte. Bovendien is het warmtepaneel binnen 5 tot 12 minuten heerlijk warm. Je behoeft dus geen lange opwarmtijd. Dit is gunstig in de badkamerruimte, want je wilt natuurlijk wel een warme ruimte betreden.

Infrarood paneel is verkrijgbaar in vele uitvoeringen

Infrarood paneel in badkamers is een ideale en heerlijk warme oplossing. Geen koude badkamerruimte meer in de vroege ochtend. Met de infrarood panelen van Infrarood Paneel heb je niet alleen een warme douche, maar ook warme handdoeken en warme voeten.

Spiegel met verwarming

Een veel voorkomende combinatie is een spiegel met verwarming en daarnaast een handdoek verwarming. Spiegelverwarming heeft het voordeel dat je nooit meer een beslagen spiegel hebt na het douchen. Bovendien installeer je deze eenvoudig op de bestaande plek boven de wastafel.

Handdoekdroger

handdoekdroger

Een handdoekdroger is verkrijgbaar in diverse kleur, als ook met een afbeelding naar keuze. Aan het warmtepaneel zitten meerdere handdoek beugels. Een handdoekdroger zorgt niet alleen voor warmte, maar ook voor heerlijke warme en droge handdoeken.

Meer infrarood panelen badkamer

Er zijn nog meer uitvoeringen voor infrarood panelen badkamer, zoals strakke gekleurde panelen, een infrarood spiegelverwarming met verlichting, verwarming met thermostaat. De warmtepanelen kan je zowel aan de muur of het plafond monteren middels de handige meegeleverde montagebeugel.

Infrarood verwarming badkamer plafond

wat kost infrarood verwarming infrarood verwarminspaneel

Infrarood verwarming badkamer monteer je aan de wand of het plafond. Bij een plafondverwarming komt de warmte van bovenaf, waardoor ook de vloer heerlijk warm wordt. Je hebt daardoor geen vloerverwarming meer nodig. Donkere tegels nemen bovendien nog beter op.

Deze zijn uitermate geschikt om je een warm gevoel in de ochtend te geven. Je profiteert daarnaast ook gelijk van een lagere luchtvochtigheid. Dit is ook weer goed tegen schimmelvorming in de muren. De warmte van infraroodstraling is niet alleen fijn, maar ook gezond. Bovendien is de intense warmte ook nog eens een therapeutisch en ontspannende werking op ons gestel. Spieren ontspannen, biedt pijnverlichting bij gewrichten en spieren en laat ons bloed beter stromen.

Bijverwarming badkamer

bijverwarmig badkamer

Onze verwarmingspanelen zijn uitermate geschikt als bijverwarming badkamer. In slecht 5 tot maximaal 12 minuten draait het warmtepaneel op volle sterkte. Je bedient de bijverwarming badkamer middels de thermostaat. Dit kan zelfs via een app op je smartphone. Badkamers verwarmen doe je met infraroodstraling.

Bovendien bevatten onze panelen IP44 klasse en zijn daardoor spatwaterdicht. En dus veilig te gebruiken in een vochtige ruimte. Houd altijd wel de veilige installatie afstand van 60 cm aan van de dichtstbijzijnde wateraansluiting. Lees het complete artikel Infrarood paneel badkamer is zuinig.

Wil je meer informatie over infrarood paneel badkamer? Je kan voor infrarood paneel badkamer contact opnemen met onze deskundigen. Elke vraag over infrarood paneel badkamer wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over infrarood paneel badkamer. Lees meer over badkamer verwarming.

Koop nu warmtepanelen op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.