Hybride verwarming geeft dubbele warmte

Hybride verwarming voor extra warmte

hybride verwarming

Met een hybride verwarming van Infrarood Paneel ervaar je de beste en nieuwste technologie uit twee verwarmingssystemen. Een hybride verwarming is een kachel die zowel stralings- als convectiewarmte genereert. Deze convectie infrarood stralingstechnologie is het bewijs dat beide technologieën zinvol gecombineerd kunnen worden.

Primair de infraroodstraling en secundair de warme luchtstroom. Deze combinatie levert daardoor een dubbel warm resultaat op. Voor nog snellere en intensere warmte. Dit is pas echte innovatie. De modernste infrarood technologie in combinatie met convectie. Bij de hybride verwarming is de metalen behuizing speciaal ontwikkeld, zodat ook de lucht door de infrarood stralen wordt verwarmd.

Hoe werkt een hybride infrarood paneel?

Een hybride infrarood paneel is net als een standaard infrarood paneel naar voren gericht. Het zendt met dezelfde intensiteit de infraroodwarmte uit. Je voelt daardoor 100% dezelfde stralingswarmte.

De hoogwaardige infrarood technologie is gelijkmatig verdeeld over het gehele oppervlak aan de voorkant. Het merk Alkari is het effectieve hybride infrarood paneel welke zorgt voor aangename warmte in je woning. Slechts een klein deel van de straling is naar binnen gericht, die vervolgens de speciale convectieplaten in de behuizing verwarmd. Daardoor ontstaat binnen in de elektrische kachel warme lucht.

Deze warme lucht verspreidt zich via de ventilatie sleuven bovenaan het slanke paneel van 4 cm. Aan de onderkant zuigt het warmtepaneel nieuwe koude lucht op, om deze vervolgens weer te verwarmen. Dezelfde techniek zoals bij een schoorsteen. De Alkari infrarood panelen zijn verkrijgbaar in 500, 900 of 1200 watt.

Infrarood verwarming met stralings- en convectiewarmte

alkari hybride panelene

De behuizing van een deze infrarood verwarming heeft speciale openingen voor convectie. Deze zitten aan zowel de bovenkant als aan de onderzijde. Hierdoor doet deze infrarood verwarming enigszins denken aan een normale elektrische verwarming.

Door de combinatie van stralings- convectiewarmte zorgt het verwarmingspaneel voor een aanzienlijk sneller warmte effect. In korte tijd is de kamer of ruimte gevuld met heerlijke comfortabele warmte. Precies zoals jij het wilt.

Dit product combineert alle voordelen van twee verwarmingswerelden. Aangename infraroodwarmte met veel sneller opgewarmde kamerlucht. Dat is de hybride-aanpak van Infrarood Paneel. Voor meer informatie over dit elegante product kan je natuurlijk altijd contact met onze deskundigen opnemen. Zij leggen je uit hoe dit systeem werkt en welke modellen er verkrijgbaar zijn.

Hybride panelen kopen

Hybride panelen kan je online kopen in onze winkel of kom langs bij één van de showrooms, waar je de warmte zelf kan ervaren. De hybride kachel heeft overigens een geïntegreerde thermostaat, waardoor je de verwarmingspanelen eenvoudig bedient. Je kan daardoor het verwarmingspaneel eenvoudig instellen op de temperatuur die je wilt. Dit kan middels het hoofdstation of via de app op de mobiele telefoon, waar je dan ook bent.

Je monteert het warmtepaneel aan de wand, maar is ook verkrijgbaar als mobiele verwarming welke je op een stevige voet plaatst. Middels de elegante witte voeten staat het warmte paneel 5 cm boven de vloer. Dit heeft als doel dat de convectie stroming van onderen ongehinderd kan plaatsvinden. De montage aan de muur is eenvoudig, middels de montagebeugel en -pakket wat meegeleverd is.

Meer informatie ontvangen elektrische verwarming?

mobiele verwarming

Lees het complete artikel Hybride verwarming geeft dubbele warmte. Wil je meer informatie deze unieke elektrische verwarming, de Alkari hybride verwarming ontvangen? Je kan voor hybride verwarming contact opnemen met onze verwarmingsdeskundigen. Elke vraag over hybride verwarming wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over de werking van een hybride verwarming vinden. Lees meer over hybride verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.