Hoeveel infrarood panelen nodig?

Hoeveel infrarood panelen heb ik nodig

infrarood verwarming hoeveel watt hoeveel watt verwarming nodig hoeveel infrarood panelen nodig

Hoeveel infrarood panelen je nodig hebt, is afhankelijk van een aantal factoren. Zoals de indeling van de kamer, de hoogte van het plafond, het aantal raampartijen in de ruimte, isolatiewaarde en ook je eigen warmtebehoefte. De ene persoon is een koukleum, terwijl de andere persoon het al warm heeft bij 20 graden Celsius.

Bij de infrarood verwarmingswinkel van Infrarood Paneel kunnen de adviseurs een hele nauwkeurige wattage berekening maken van hoeveel infrarood panelen je nodig hebt. Daarbij kan ook gelijk een berekening worden gemaakt van de kosten aan energie en wat voor een besparing het je oplevert.

Infrarood verwarming aantal watt per paneel

Je hebt infrarood verwarming nodig en je wilt berekenen hoeveel watt per paneel nodig is. Dit kan variëren tussen de 210 watt en 3000 watt per paneel. Het exacte benodigde vermogen en het aantal infrarood panelen kan precies worden berekend. De verschillende uitvoeringen zijn daarbij medebepalend voor het aantal warmtepanelen die je nodig hebt zijn.

Een plafondverwarming is krachtiger dan een wand infrarood verwarming. Het plaatsen van twee 600 watt infrarood verwarmingspanelen op tegenovergestelde muren, is krachtiger dan het plaatsen van één infrarood kachel groot 1200 watt model. Op deze manier krijg je een betere verdeling van de warmte. Dit zijn allemaal factoren waar rekening mee wordt gehouden bij de berekening van hoeveel infrarood panelen nodig zijn.

Kom alles te weten over infrarood paneel gezondheid infrarood verwarming kopen hoe ver straalt een infrarood paneel

Infrarood paneel per ruimte

De afmeting van de kamer en het soort gebruik telt ook mee. Grofweg kan je het volgende aantal watt per infrarood paneel aanhouden per ruimte. Dit zijn indicaties, het is altijd verstandig om advies aan te vragen bij onze expert elektrische kachels. Zij maken een exacte berekening voor je woning of bedrijfspand.

• Kleine infrarood panelen zoals 300 of 400 watt is geschikt voor ruimtes van 3 tot 4 m².
• Voor badkamers en toiletten wordt altijd aanbevolen een groter model te nemen zoals 400 tot 600 watt voor 8 m². Dit in verband met de snellere warmtebehoefte. Je wilt in de badkamer dat het snel warm is.
• Een infrarood paneel 1000 watt of 1500 watt is geschikt voor middelgrote ruimtes, zoals slaapkamer of hobbyruimte van 15 tot 20 m².
• Grote warmtepanelen van 2000 of 3000 watt zijn geschikt voor grote ruimtes, zoals een woonkamer of kantoor van 30 tot 40 m².

 badkamer-verwarming-infrarood-badkamer-infraroodpaneel-badkamer-spiegel-met-verwarming-infrarood-spiegel-2.jpg

Infrarood paneel badkamer ervaring

De infrarood verwarming badkamer ervaring is enorm goed. Door een krachtiger paneel in deze ruimte te installeren, geniet je binnen enkele minuten al van een heerlijke warmte oase. Dit komt doordat niet de lucht wordt verwarmd, maar gelijk de objecten en mensen. Je voelt de heerlijke warme stralen op je lichaam vallen. Dit is prettig, zeker in de koude donkere wintermaanden. Lees het complete artikel hoeveel infrarood panelen nodig.

Wil je ook zo’n heerlijke infrarood paneel badkamer ervaring opdoen? Vraag dan meer informatie aan over hoeveel infrarood panelen nodig? Je kan voor hoeveel infrarood panelen nodig contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over hoeveel infrarood panelen nodig wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over hoeveel infrarood panelen nodig. Lees meer over onze aangename badkamer verwarming, welke verkrijgbaar is in vele modellen. Zoals een spiegelverwarming, handdoekdroger of plafonverwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.