Hoe goedkoop loods verwarmen

Hoe kan je goedkoop loods verwarmen

Hoe kan je als ondernemer goedkoop loods verwarmen? Dat is een vraag die we vaak horen, zeker nu met de torenhoge gasprijzen. Toch kan je goedkoop loods verwarmen met elektriciteit als voeding. Hoe? Middels infrarood verwarming.

goedkoop loods verwarmen

Infrarood verwarming werkt op elektriciteit, waarbij voor zeker 93% de energie wordt omgezet in warmte. Daarnaast kan je met infrarood stralers heel gericht een werkplek of zone in de loods verwarmen. Het is daarom niet nodig om de hele ruimte van warmte te voorzien. Bovendien is infraroodstraling niet gevoelig voor tocht.

Verschil infrarood verwarming en hete lucht blazer

Hete luchtblazers zijn ouderwets en kosten heel veel geld aan stookkosten. Hierbij kan je niet gericht een zone verwarmen, zoals infrarood verwarming wel kan.

Loodsen zijn vaak niet goed geïsoleerd, waardoor de kou naar binnen komt en de warmte binnen naar buiten ontsnapt. Ook gaan buitendeuren van open en dicht voor de goederen die het pand binnenkomen of verlaten. Wanneer je met hete luchtblazers de ruimte verwarmd, waait deze gelijk naar buiten.

Dit probleem los je op door goedkoop loods verwarmen met de korte golf infrarood heaters van Infrarood Verwarming. De korte golf stralers zijn niet wind- of tochtgevoelig. Ze verwarmen namelijk niet de lucht, maar direct de vaste objecten. Zoals muur, vloer, goederen en ook mensen. Dit is de manier van goedkoop loods verwarmen zonder gas.

Infrarood paneel als industriele verwarming

De industriele verwarming die goedkoop loods verwarmen kan, werkt altijd met stralingswarmte. Door de directe warmte worden objecten warm, die ook nog eens de warmte lang vasthouden. Daarnaast weerkaatsen de stralen op deze objecten en geven de warmte opnieuw af aan de ruimte.

loods verwarmen

Infrarood licht van een infrarood kachel is nauwelijks met het oog niet zichtbaar, maar wordt als warmte gevoeld. De zon is één van de bekendste bronnen van stralingswarmte. Infrarood paneel kan je hiermee vergelijken, maar dan zonder de schadelijke uv-straling.

De warmtestralers van Infrarood Verwarming zijn voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

Voordelen elektrische verwarming loods

Elektrische verwarming loods kan heel gericht de werkplekken verwarmen in een loods. Of de goederen die er zijn opgeslagen. Je hoeft dus niet de hele ruimte te voorzien van warme. Dit bespaart je enorm op de stookkosten.

mobiele industriele verwarming

Je kan ook kiezen voor een mobiele verwarming, welke je op de plek neerzet waar de warmte gewenst is. Handig als het personeel geen vaste werkplek heeft in de loods. Een ander voordeel van infrarood verwarming is dat ze uitstekend te combineren zijn met natuurlijke ventilatie, zonder dat dit extra energie kost.

Het verwarmen van industriële panden met elektrische verwarming loods is een investering in de toekomst. De benodigde energie kan tevens duurzaam worden opgewekt. Maar het belangrijkste is dat de industriële gebouwen niet door vocht worden aangetast en dus beter in conditie blijven. Daarnaast ontstaat er binnen een gezonder klimaat voor de werkende mensen.

 • Duurzaam
 • Geen CO2 uitstoot i.c.m. groene stroom
 • Te combineren met zonnepanelen
 • Laag energieverbruik
 • Gerichte warmte
 • Instant warmte; geen opwarmtijd
 • Geen onderhoudskosten
 • Eenvoudige installatie
 • Geen hoge investering in de aanschaf
  .

Meer weten over goedkope loods verwarming

Infrarood verwarming loods is de goedkope loods verwarming. Het is dan ook dé manier om goedkoop industriële ruimte te verhitten. Infraroodstraling lijkt heel sterk op de warmte van een openhaard. Het is ouderwetse stralingswarmte, maar welke op een moderne wijze is opgewekt.

Wil je meer informatie over goedkoop loods verwarmen? Je kan voor goedkoop loods verwarmen contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over goedkoop loods verwarmen wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan op ons infrarood verwarming magazine ook alles over magazijn verwarmen zonder hoge kosten vinden. Lees meer over onze goedkope loods en industriele verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.