Garage

Bla

Garage infraroodpanelen

Infraroodverwarming

Infrarood panelen garage zijn goed in te zetten als bijverwarming. Afhankelijk van het vermogen is de maximale temperatuur in 8 tot 15 minuten bereikt. Om deze reden is een infraroodverwarming zeer geschikt om te installeren in ruimtes die je niet vaak gebruikt, zoals een garage

In de garage hoeft niet de hele ruimte verwarmd te worden, alleen daar waar jij aan het werk bent. Infrarood panelen garage zijn zeer goed in staat lokaal te verwarmen. 

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Wat voor infrarood panelen

in huis of professionele werkplaats

Op dezelfde wijze kan je ook een schuur of andere opslagruimtes goed verwarmen. Welke infraroodverwarming voor de garage het beste is? Dat is afhankelijk van de temperatuur die je wilt bereiken-

In het bijzonder kunnen wij het gebruik van stralingswarmte met een energie besparend element aanraden. Je kan deze verwarming voor een schuur of garage namelijk aansturen met een afstandsbediening. Tenslotte is het ook mogelijk om infrarood panelen in de garage te monteren aan het plafond.

Onze infraroodpanelen zijn geschikt voor een huis garage, maar ook voor de professionele werkplaatsen.

Garage met mobiele infrarood verwarming - df

Kosten besparen

Iinfraroodverwarming

De aanschafkosten van een infraroodverwarming is niet kostbaar. Je hebt al een infrarood paneel vanaf honderd euro, dit kan oplopen tot boven de duizend euro. De aanschafkosten van een garage warmtepaneel is afhankelijk van het soort infrarood paneel (materiaal), het vermogen (hoeveel watt) en de grootte. 

Een infraroodverwarming heeft geen jaarlijks onderhoud nodig. Met een infraroodverwarming heb je een onderhouds- en storingsvrij leven.

infraroodverwarming garage

Verwarming aan het plafond

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan