Elektrische terrasverwarming staand is onmisbaar

Elektrische terrasverwarming staand model

Een elektrische terrasverwarming staand model is onmisbaar. Wanneer je een terrasverwarming niet wilt ophangen of geen plek daarvoor hebt, dan biedt een elektrische terrasverwarming staand zeker uitkomst. Je plaatst de terras heater gewoon op de vloer, steekt de stekker in het stopcontact en je geniet direct van de infrarood warmte.

elektrische terrasverwarming staand

Bovendien is een staande terrasverwarmer mobieler dan een wand terrasverwarmer of een plafond straler. Je kan de heater op iedere plek zetten waar de warmte gewenst is. Wanneer je in de patio zit of verplaatst naar het zitje in het gras, dan til je de heater op en zet je deze neer waar je wilt genieten van de warmte.

Elektrische terrasverwarming infrarood kan je het hele jaar gebruiken, omdat ze niet gevoelig zijn voor wind. Daarnaast zijn ze dankzij de IPX5 klasse waterdicht. Een gasheater is dat niet en mag je alleen in open buitenruimtes gebruiken.

Infrarood verwarming terras met warmt wit licht

Een mobiele infrarood verwarming terras zien we steeds vaker. Ook de horeca ondernemers maken veelvuldig gebruik van de hoogwaardige infrarood verwarming. Ze zijn dan ook geschikt voor het verwarmen van open én gesloten ruimtes. Bijvoorbeeld in een partytent. Er is namelijk geen gevaar voor brand met een elektrische terrasheater van Infrarood Paneel.

De comfortabele instant warmte wordt gegenereerd door het infrarood licht. Vroeger was dit rood licht, maar tegenwoordig geven ze een subtiel warm wit licht af. Dit is dankzij de ‘white-glare’ infrarood technologie, waardoor ze overal neergezet kunnen worden.

Onze professionele infrarood verwarming terras, zonder rood lichteffect, is een must-have. Geen stinkende terrasverwarmer op gas die alleen nutteloos de lucht verwarmen. Kies voor de energiezuinige infrarood verwarming die je gemakkelijk kan verplaatsen vanwege de robuuste en stevige voet standaard. Geschikt voor professioneel en particulier gebruik.

Veranda verwarmen met infrarood terrasverwarming staand

terrasverwarmer

In de zomer gebruik je de infrarood terrasverwarming staand buiten op het terras. In de winter kan je de elektrische terrasverwarmer ook gebruiken om de veranda te verwarmen. Op deze manier geniet je warm en wel van de winterse tuin. Dat is dubbel genieten!

Een korte golf straler in de veranda plaatsen heeft als voordeel dat je geniet van directe warmte. Je zet de heater aan en je voelt gelijk de infrarood warmte je lichaam binnendringen. Het is een comfortabel warm gevoel, vergelijkbaar met de zonnestralen. Lees het complete artikel elektrische terrasverwarming staand is onmisbaar.

Geen opwarmtijd, gezonde warmte en waterdicht. Wil je meer informatie over elektrische terrasverwarming staand? Je kan voor elektrische terrasverwarming staand contact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over elektrische terrasverwarming staand of hangend wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over elektrische terrasverwarming staand. Lees meer over terrasverwarmer.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.