Bedrijfspand

Bla

Bedrijfspand verwarmen

met infrarood panelen

Een bedrijfspand verwarm je het best met infraroodverwarming. Voordelig in energieverbruik en duurzaam voor de natuur. 

Industriële hal infraroodverwarming wordt toegepast op werkplek verwarming in magazijne, hallen en loodsen. De hal infrarood verwarming kan heel gericht een zone opwarmen. Zelfs wanneer toegangsdeuren open staan, blijft de warmte op de werkplek bestaan.

Bij kantoor infrarood verwarming worden de warmtepanelen direct boven de werkplek aan het plafond gemonteerd. Daardoor nemen ze geen ruimte in beslag.

Gratis offerte aanvragen

Infraroodverwarming

Of koop infraroodverwarming in onze shop. Snel en professioneel geleverd. Infrarood panelen zijn van Duitse kwaliteit en zuinig in verbruik.

bedrijfspand mobiele verwarming studio df

Hoe bereken ik het wattage infraroodverwarming

Met deze gegevens kun je berekenen welk wattage benodigd is. Je kan de volgende richtlijnen als leidraad gebruiken bij het bepalen van het benodigde vermogen:

Buiten muren

1

2

3

4

Goede isolatie

55 Watt/m²

65 Watt/m²

75 Watt/m²

85 Watt/m²

Normale isolatie

75 Watt/m²

85 Watt/m²

95 Watt/m²

105 Watt/m²

Slechte isolatie

95 Watt/m²

105 Watt/m²

115 Watt/m²

125 Watt/m²

Industriële hal

verwarmen met infrarood heaters

Industrieel bedrijfspand  infraroodverwarming wordt toegepast op werkplek verwarming in magazijne, hallen en loodsen. De hal infrarood verwarming kan heel gericht een zone opwarmen. Zelfs wanneer toegangsdeuren open staan, blijft de warmte op de werkplek bestaan.

De directe infrarood heater maakt gebruik van korte golf infraroodstraling. Dit heeft als voordeel dat de stralen krachtig zijn en daarnaast een groot bereik hebben. De infrarood stralen worden niet onderbroken door luchtcirculatie.

bedrijfspand mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel 2

Loods infrarood verwarming

Iinfraroodverwarming

De beste manier om grote loodsen duurzaam te verwarmen is door middel van loods infrarood verwarming. Niet met oude kachels, want die worden gestookt met fossiele brandstoffen. Elektrische infrarood verwarming kan heel gericht een zone verwarmen, daar waar de warmte nodig is.

De bedrijfspand infrarood verwarming van HeatXL is voorzien van kwarts halogeen korte ir stralen. Dit betekent dat ze krachtig zijn en daarnaast direct werken. Ze behoeven geen lange opwarmtijd en zijn eenvoudig met de thermostaat te bedienen.

bedrijfspand verwarming

Werkplek bedrijfspand

infrarood verwarming

Werkplek infrarood verwarming voor winkels, inpaktafels of werkplaatsen. Met een werkplek verwarming realiseer je snel en eenvoudig een directe warme werkplek bij je bureau of werkblad. Geen koude benen of voeten meer onder je bureau. 

Daarbij komt ook dat de werkplek infrarood verwarming zeer zuinig in energie verbruik is. Een werkplek verwarming kan vervolgens eenvoudig onder een bureau worden aangebracht middels de plakstrip aan de achterzijde.

2 mobiele infrarood verwarming mobiele verwarming mobiele kachel losse verwarming bijzetverwarming bijzet kachel thermostaat

bedrijfspand verwarming

Bijna alles is mogelijk, vraag nu een offerte aan