Bedrijfshal verwarmen zonder gas

Hoe bedrijfshal verwarmen zonder gas?

bedrijfshal verwarmen zonder gas

Hoe kan je een bedrijfshal verwarmen zonder gas? Een vraag die we geregeld tegenkomen, en eenvoudig is te beantwoorden. Er zijn namelijk twee manieren voor bedrijfshal verwarmen zonder gas. Middels convectiewarmte of door stralingswarmte.

Wil je een bedrijfshal verwarmen op een energiezuinige manier? Dan is de beste manier om te kiezen voor een industriële infrarood verwarming van Infrarood Paneel. Deze maken gebruik van de korte golf infraroodstraling welke niet gevoelig is voor tocht of windvlagen. We leggen je uit waarom deze manier van bedrijfshal verwarmen de beste keuze is.

Industriele verwarming is beste keuze voor bedrijfshallen

Een industriele verwarming voor een bedrijfshal is de beste keuze. Je kan namelijk heel gericht een werkplek verwarmen, maar ook de goederen. Onze industriele verwarming is ontwikkeld voor gebruik in grote loodsen, bedrijfshallen en magazijnen. De korte infraroodgolf verwarming verwarmt niet alleen de werkplek, maar ook de opslaggoederen.

Een infrarood loods verwarming zet maar liefst 93% van de energie om in duurzame warmte. Een loods verwarmen met korte infrarood golf straling is duurzaam in verbruik, omdat je niet een grote massa lucht hoeft te verwarmen. Eigenlijk is er maar één goede oplossing voor bedrijfshal verwarmen zonder gas, namelijk door de ruimte te voorzien van infraroodwarmte.

Zuinig bedrijfshal verwarmen met infrarood paneel

bedrijfhal verwarmen

Met de zuinige industriële infrarood verwarming van Infrarood Paneel kan je op een energiezuinige bedrijfshal verwarmen zonder gas. Verwarmen bedrijfshal zonder gas, brengt voordelen met zich mee. Elektrische industriële heaters werken zeer efficiënt en effectief. Doordat de objecten namelijk de warmte vasthouden, heb je geen groot warmteverlies bij een slechte isolatie.

Tevens ontsnapt de warmte niet door kieren. Zoals bij conventionele warmte wel het geval is. Een bedrijfshal is vaak niet goed geïsoleerd, waardoor je met een elektrische luchtverwarming heel veel warmte verliest.

Waarom kiezen voor infrarood verwarming bedrijfshal?

Door deze directe manier van bedrijfshal verwarmen zonder gas, bereik je sneller een behaaglijk warmte gevoel. Industriële infrarood verwarming sluit je aan op elektriciteit waarna de energie wordt omgezet in warme infraroodstraling. Je hoeft daarbij niet uren te wachten tot de ruimte warm is, want infrarood straling verwarmt direct de mensen en objecten in het stralingsbereik.

Bovendien is er geen opwarmtijd, daarom valt de industriële infrarood verwarming onder de directe stralers. Neem altijd groene stroom af in verband met het milieu. Plaats zonnepanelen op het dak van de bedrijfshal, zodat volledig zelfvoorzienend in stroom bent. Hernieuwbare energie is duurzaam, waarbij je ook nog eens géén CO2 uitstoot

Plafond heaters of draagbare modellen

mobiele industriele verwarming

Je kan de industriële infrarood panelen aan de wand of plafond monteren of als mobiele verwarming gebruiken. De plafond heaters hang je tenminste 3 meter hoog vanwege de hoge krachtige temperaturen.

Onze infrarood panelen voor bedrijfshal verwarmen zonder gas zijn bovendien ook verkrijgbaar als draagbare modellen en met de IPX5 en IPX6 klasse bovendien geschikt voor zware omstandigheden. Infrarood Paneel levert tevens verwarmingen voor ATEX-omgevingen. Lees het complete artikel bedrijfshal verwarmen zonder gas.

Wil je meer informatie over bedrijfshal verwarmen zonder gas? Je kan voor bedrijfshal verwarmen zonder gascontact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over bedrijfshal verwarmen zonder gas wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over bedrijfshal verwarmen zonder gas. Vraag ons naar de mogelijkheden voor industriele verwarming voor jouw industrieel pand.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.