Soorten badkamer verwarming elektrisch

Wat voor soort badkamer verwarming elektrisch kiezen?

De ochtenden worden steeds kouder, en dat merk je ook als je de badkamer ’s morgens betreedt. Een badkamer verwarming elektrisch zorgt ervoor dat je het nooit meer koud hebt in de badkamerruimte. Binnen 5 tot 12 minuten warm en verkrijgbaar in prachtige design warmtepanelen.

hoe werkt infrarood paneel ir paneel verwarming badkamer verwarming elektrisch

Er zijn verschillende soorten badkamerverwarming, welke op elektriciteit werken en infraroodstraling geven. Want infrarood verwarming badkamer is de beste oplossing om de badkamer snel, energiezuinig en comfortabel warm te krijgen.

In de badkamer werkt een infrarood verwarming heel goed. De badkamer verwarming elektrisch is er in verschillende aantrekkelijke ontwerpen. We bespreken de volgende soorten badkamerverwarming:

  • Handdoekdroger
  • Badkamerspiegel met verlichting
  • Infrarood plafondverwarming

Handdoeken droger

handoekrek verwarming handdoeken droger

De handdoeken droger is een infrarood verwarming die drie functies heeft: als infrarood kachel, handdoek droger en handdoeken hanger. Het verwarmingspaneel van de handdoeken droger is verdeeld over twee zones. De ene zone is een pure infrarood verwarming met een temperatuur die 115 graden Celsius kan bereiken. De droogfunctie in de andere helft heeft een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Dit deel wordt gebruikt voor het drogen en opwarmen van handdoeken.

De infrarood verwarmingspanelen kunnen op twee manieren worden opgehangen, met het warmste gedeelte boven of onder. Met behulp van de gaten aan de achterkant worden de handdoek beugels eenvoudig bevestigd. Handdoek beugels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren. Namelijk mat wit, verchroomd en glanzend zilver.

Spiegel met verwarming en verlichting

bijverwarmig badkamer infrarood spiegel spiegel met verwarming en verlichting

Een spiegel met verwarming en verlichting is een infrarood verwarming met led-lichten. De led verlichting bedien je bovendien apart van de infrarood kachel. Deze spiegel met verwarming is slechts 2,2 cm dik en neemt dus weinig ruimte in. Daarnaast heeft de badkamer verwarming elektrische met verlichting slechts één aansluitpunt nodig, wat echt handig is. Ander voordeel van een spiegel met verwarming en verarming is dat na het douchen het helder chromen spiegeloppervlak niet beslaat.

De infrarood spiegel die niet beslaat is spatwaterdicht en dus geschikt voor gebruik in vochtige omgevingen dankzij zijn IP44 classificatie. Deze infrarood spiegel staat daarentegen niet alleen mooi in de badkamer, maar ook in de woonkamer, ontvangsthal, kleedkamer en slaapkamer. Je hebt meteen een geschikte passpiegel tot je beschikking.

Badkamer plafond oplossingen

infrarood verwarming badkamer plafond oplossingen

Heb je geen ruimte aan de wand? Kies dan voor de badkamer plafond oplossingen van Infrarood Verwarming. Je hoeft ook niet na te denken over de indeling van de ruimte. Omdat de infraroodstralen van bovenaf komen, wordt bovendien ook de vloer verwarmd. Dit heeft als voordeel dat er geen vloerverwarming nodig is. Bovendien is de warmteverspreiding van een infrarood paneel plafond van bovenaf groter dan die van een wandpaneel.

Meer informatie over infrarood verwarming prijs

De infrarood verwarming prijs is laag. Al vanaf 150 euro heb je een klein warmtepaneel voor in deze ruimte. Een badkamer verwarming elektrisch is een must. Het enige probleem met een fantastische, goedkope en gezonde infrarood kachel is dat je de ruimte niet wilt verlaten. De rustgevende warmtestralen op je huid zijn zowel ontspannend als helend. Het maakt dat je je op je gemak voelt. Je kunt je eigen helende heiligdom bouwen met een infrarood verwarming badkamer.

Wil je meer informatie over badkamer verwarming elektrisch? Je kan voor badkamer verwarming elektrischcontact opnemen met onze infrarood verwarming deskundigen. Elke vraag over badkamer verwarming elektrisch wordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons infrarood verwarming magazine alles over elektrische radiator woonkamer kopen of over infrarood kachels voor andere ruimtes. Lees meer over badkamer verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.