Wat is infrarood paneel met verlichting

Infrarood paneel met verlichting is 2x duurzaam

Infrarood paneel met verlichting combineert twee duurzame werelden met elkaar in één apparaat. Een energiezuinig infrarood paneel met duurzame led-lampen. Een infrarood paneel met verlichting kan je aan het plafond monteren of aan de wand. Een paneelverwarming aan de wand of plafond is ruimtebesparend, aangezien deze slechts 1,8 tot 2,2 cm dun is.

wat kost infrarood verwarming infrarood verwarminspaneel Infrarood paneel met verlichting combineert twee duurzame werelden met elkaar. Zuinig infrarood spiegelverwarming met led verlichting voor in de badkamer is ideaal. Slechts 1 aansluitpunt nodig voor het verwarminspaneel en de led-lampen.

Bij infrarood paneel plafond heb je het voordeel dat de infraroodstraling van boven komt en daardoor de vloer ook heerlijk warm wordt. Bovendien bespaart het je ruimte aan de muur. Een nadeel is wel dat er meestal slechts één stroompunt voorzien is voor de led-verlichting. Vaak moet je daardoor een keuze maken tussen warmte of licht.

Maar met ons prachtige verwarmingspaneel is dit probleem gelijk opgelost. Je hebt namelijk maar één stroompunt nodig om beide functies op aan te sluiten! En je bedient de functies van warmte en licht afzonderlijk van elkaar. Dat is pas een innovatieve elektrische verwarming.

Infrarood spiegelverwarming met verlichting

badkamer-verwarming-infrarood-badkamer-infraroodpaneel-badkamer-spiegel-met-verwarming-infrarood-spiegel-2.jpg

Naast plafondverwarming is een infrarood spiegelverwarming met verlichting aan de wand erg praktisch. Een spiegel met verwarming die de ruimte verwarmt en verlicht. Je kan deze spiegelverwarming overal in huis monteren. In de badkamer natuurlijk, maar ook in de entreehal, slaapkamer en woonkamer. Een prachtige design warmtepaneel welke je niet wilt missen in huis.

De badkamer is bij uitstek een ideale plek voor een spiegelverwarming. Dit komt omdat na het douchen het spiegeloppervlak niet meer beslaat. Bovendien zorgen de led-lichten voor de juiste sfeer in de ruimte. Deze prachtige en handige paneelverwarming kan je online kopen bij Infrarood Paneel. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en vermogens.

Infrarood verwarming aan plafond

De innovatieve infrarood verwarming plafond met led-verlichting is niet alleen handig, warm en sfeervol maar ook ruimtebesparend. Een goede plek voor dit verwarmingspaneel is in de woonkamer, badkamer of boven het eetkamergedeelte. Aan het plafond neemt de IR verwarming bovendien geen ruimte in, want er is altijd wel een vrije plek om de paneelverwarming op te hangen.

De montage is bovendien eenvoudig. Je gebruikt één aansluitpunt voor zowel het licht als de verwarming. Middels de bijgeleverde montagebeugel is de klus snel geklaard. Natuurlijk kan onze installateur je ook helpen. De bediening is apart van elkaar. Profiteer met een plafondverwarming van een grote warmte verspreiding en een warme vloer.

Infrarood paneel wil je hebben

waarom infrarood verwarming is infrarood verwarming goedkoop is infrarood verwarming gevaarlijk welk infrarood paneel kiezen

Een infrarood paneel dat zowel warmte als verlichting geeft wil je niet missen. Want zonder gas huis verwarmen en verlichten, dat is wat je nodig hebt deze winter. Heerlijke en duurzame warmte. En met groene stroom stoot je ook nog eens geen CO2 uit.

Bovendien heeft een IR verwarming geen onderhoudskosten, is de installatie eenvoudig en ook nog eens verkrijgbaar in prachtige design modellen. Zoals een verwarming met afbeelding, krijtbordpaneel en spiegelverwarming. Ook kan je nog kiezen voor een frame erom heen of niet. Lees het complete artikel Wat is infrarood paneel met verlichting.

Wil je meer informatie over wat is infrarood paneel met verlichting? Je kan voor infrarood paneel met verlichting contact opnemen met onze deskundigen. Elke vraag over wat is infrarood paneel met verlichtingwordt zo spoedig mogelijk beantwoord. Je kan ook op ons magazine alles over infrarood paneel met verlichting. Lees meer over badkamer verwarming.

Koop nu infrarood verwarming op Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.