Infrarood verwarming plafond met verlichting 

Wat is een infrarood verwarming plafond met verlichting

Een infrarood verwarming plafond met verlichting is een 2-in-1 apparaat. Dit toestel biedt zowel zuinige led-verlichting als duurzame infraroodwarmte. Het is een infrarood verwarming en led-lamp tegelijk, maar welke je wel apart van elkaar bedient. Hoe makkelijk is dat wel niet? Verlichting en warmte in één duurzaam toestel verwerkt, welke ideaal is in bijvoorbeeld de badkamer of woonkamer.

Dit heeft een groot voordeel, want een infrarood verwarming plafond met verlichting heeft maar één elektriciteit aansluitpunt nodig. En dat is precies waarom deze duurzame kachel zo ideaal is. Meestal is er namelijk maar een aansluitpunt, welke gebruikt wordt voor de verlichting. Nu kun je zowel het licht aan zetten als de elektrische kachel middels dat ene aansluitpunt. 

Infrarood verwarming met verlichting gecombineerd

Infrarood verwarming plafond met verlichting

Infrarood verwarming met verlichting is de oplossing voor een ruimtebesparende kachel en licht. Doordat je het warmtepaneel aan het plafond hangt, neemt het geen ruimte in aan de wand. Dit kan bijzonder handig zijn in kleine ruimtes, zoals een badkamer of toilet. Maar ook voor grote ruimtes is een infrarood verwarming plafond met verlichting ideaal. Zoals in de woonkamer, slaapkamer of kantoorruimte. 

Het warmtepaneel is voorzien van een led-frame, welke in diverse kleuren en afmetingen te verkrijgen is. De installatie is eenvoudig. Het paneel wordt geleverd met een hele handige boormal, zodat de boorgaten op de perfecte plaats gemaakt worden.

Daardoor kun je de plafondverwarming eenvoudig ophangen. Raadzaam is wel om dit te doen met twee personen. We hebben ook een eigen infrarood kachel installatie dienst die dit alles zonder breekwerk voor je kan installeren. Neem daarvoor contact op met de technische dienst van Infrarood Verwarming. 

Aansluiting infrarood paneel plafond met verlichting

infrarood paneel met verlichting

De aansluiting van infrarood paneel plafond met verlichting is vrij eenvoudig. De led-verlichting zelf heeft een heel handig Click & Go systeem. Voor de aansluiting gebeurt dit met een ompool beveiligde connector die dan aangesloten wordt met een lichtschakelaar. Zodat je het licht en de kachel apart kan bedienen van elkaar.

De driver kan je eenvoudig achter de elektrische kachel bevestigen. De led-lichten zijn slechts 48 watt en brengt een prachtige sfeer in de woonkamer, badkamer of ander ruimte waar je de plafondverwarming monteert. Je kan de ruimte nog bijverwarmen met warmtepanelen aan de wand. Bekijk ons assortiment voor wat de mogelijkheden zijn van elektrisch verwarmen met infraroodstraling. Zoals een badkamerspiegel met verlichting en verwarming.

Wil je meer informatie over infrarood verwarming plafond met verlichting ontvangen? Neem dan contact op met de deskundige van Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over zonder gas verwarmen, zoals de voordelen nano infrarood verwarming.

Koop nu een infrarood verwarming plafond met verlichting bij Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.