Warme benen met verwarming onder bureau 

Nooit meer koude voeten met verwarming onder bureau

Met een verwarming onder bureau heb je het nooit meer koud. Of je nu thuiswerkt of op kantoor, met een verwarming onder bureau heb je altijd heerlijk warme benen en voeten. Kou trekt op van de grond, wanneer je dit verwarmt, kan je altijd in de juiste temperatuur geconcentreerd werken. We leggen je de voordelen uit van een klein infrarood paneel onder bureau.

Hoe ziet bureau verwarming infrarood eruit?

bureau verwarming

Een bureau verwarming infrarood is een slank fiberpaneel welke je onder het werkblad bevestigd middels de zelfklevende strip op de achterkant. Het verwarmt de ruimte onder het bureau met lange golf infraroodstraling. Zodra de stralen je benen en voeten raken, voel je de heerlijke warmte je lichaam intrekken.

De afmeting van een bureau verwarming infrarood is 60 x 30 cm en is slechts 0,5 cm dik. Deze zelfklevende fiberplaat van Infrarood Verwarming is 150 watt en vervangt vanwege de wijze van direct verwarmen met gemak een elektrische verwarming van 1500 watt. Zeer zuinig in verbruik dus.

Verbruik infrarood bureau verwarming 150 watt

Het verbruik van een infrarood bureua verwarming 150 watt is zeer laag. Doordat de infrarood verwarming 150 watt nodig heeft om de ruimte onder het bureau en de vloer te verwarmen, bespaar je flink op de stookkosten. Je betaalt namelijk gemiddeld zo’n 6 à 7 eurocent per uur. Dankzij de korte opwarmtijd van een klein infrarood paneel verspil je ook geen energie. Ben je klaar met werken of heb je het warm genoeg, dan zet je de elektrische verwarming uit.

Infrarood verwarming 150 watt verwarmt bovendien direct de objecten op, dus je benen, voeten en vloer. Deze manier van verwarmen is anders dan bij een convectie kachel die de lucht verwarmd. Dit proces is traag en kostbaar. Verwarm daarom zuinig met een klein infrarood paneel de ruimte onder je bureau, zodat je altijd in alle rust en warmte kan werken. Of dit nu thuis is of op kantoor.

Temperatuur regelen van bureau verwarming

bureau verwarming onder bureau elektrische bijverwarming

De temperatuur van de slanke bureau verwarming regel je eenvoudig via de traploos instelbare regeling. Het warmtepaneel bereikt een maximale temperatuur van 70 graden Celsius. Met een infrarood verwarming onder bureau regel je eenvoudig de temperatuur van iedere werkplek. Dit bevordert bovendien de productiviteit.

Je kan ook de bureau verwarming op de zijkant van de ladekast bevestigen. Of plak het op een houten plank, zodat je zelf bepaalt waar je de mobiele verwarming gebruikt.

Bureau verwarming kopen doe je eenvoudig in de online winkel. Wil je meer informatie over infrarood verwarming bureau ontvangen? Neem dan contact op met Infrarood Verwarming. Ook kan je in ons infrarood verwarming magazine meer lezen over elektrisch verwarmen met infraroodstraling.  Zoals wat de beste positie muurpanelen woonkamer is. Kom alles te weten over infrarood panelen en de bureau verwarming 150 watt.

Koop nu verwarming onder bureau bij Infrarood Verwarming.

Infrarood verwarming kopen

Infrarood verwarming is de zuinigste verwarming in haar soort. Hogere efficiëntie en dus lagere verbruikskosten, en lagere energierekening. Onze infrarood verwarming met kristal verwarmingselementen zorgen dat het warmer wordt met hetzelfde energieverbruik. HeatXL infrarood verwarming heeft de merken Ecaros, Alkari en Welltherm.